Sofie & Marc

Sofie & Marc hadden mij last minute gecontacteerd voor hun huwelijk in 2020. Uiteraard zoals de meeste huwelijken, is ook hun huwelijk toen niet doorgegaan. En om het nog erger te maken sloot hun oorspronkelijke feestzaal voorgoed de deuren. Gelukkig konden ze voor hun nieuwe datum in 2021 wél nog een unieke en mooie locatie vinden.

Ze besloten om er een heerlijk lang weekend van te maken met de suite. Vrijdag kwamen ze al aan op de locatie, zaterdag was hun huwelijksdag en zondag konden ze nog rustig uitslapen en samen heerlijk ontbijten. Ideaal plan als je het mij vraagt!

Na een uurtje rijden kwam ik al goed vroeg op de ochtend aan in het Kasteel van Orp. De lucht was helderblauw en de zon maakte het al heerlijk warm zo vroeg op de dag. Ik reed de poort van het domein binnen en ik waande me in een ander land. De vogeltjes die floten, de kippen kraaiden, de kasteelhond deed zijn ochtendwandeling en sommigen waren al druk in de weer met het klaarzetten van de ceremonie en tafels.

Met de lift kwam ik op de juiste verdieping uit waar ik iedereen gezellig aantrof met een koffietje in de hand en een koffiekoek daarbij. De knappe bruid Sofie haar haren waren al volledig gestyled en ik zag het, iedereen had er zin in! Ik trok er dan op uit met de jurk en de schoenen, op zoek naar dat éne mooie plekje.

Sofie maakte haar klaar in het gezelschap van haar zus, beste vriendin en mama. Wanneer ze klaar waren stond Marc al op Sofie te wachten aan de trappen van het kasteel. Vol ongeduld om zijn mooie bruid voor de eerste keer te zien. En wauw, wat een verschijning! Die twee zijn echt een match made in heaven!

Na de first look besloten we om op het terrein onze fotoshoot te houden. Al die mooie plekjes waren de moeite waard! Na de shoot besloten de getuigen/beste vrienden om de shoot te vervoegen met hilarische plaatjes als gevolg.

Ook flowerboys mochten niet ontbreken om de ceremonie van Sofie en Marc te openen. En wat was dit een heerlijke ceremonie! Met leuke anekdotes, spelletjes en af en toe de nodige traan. Ze stonden te blinken daar, voor hun familie en vrienden.

Tijdens het diner besloot ik om hun nog eventjes uit het publiek te pikken en naar een veldje in de buurt te rijden voor die heerlijke foto’s in het gouden uurtje. De jurk bleef wel niet gespaard van de modder door de regen van de afgelopen periode, maar gelukkig was het de moeite waard!

Locatie: Kasteel van Orp
Catering & Styling: Kasteel van Orp
Jurk: Maxim’s Couture – Aarschot
Kostuum: Café Costume
Schoenen bruidegom: Portobello – Leuven
Ketting bruid: Atelier Ode – Olen
Oorbellen: Umya Jewelry
Ringen bruid en bruidegom: Atelier Ode – Olen
Bruidsboeket en bloemstukjes: Ginger & Ginger – Wijchmaal
Make-up bruid en bruidsmeisjes: Mua Astrid vdb
Haar bruid: Bonnie’s Hair-tour
Barbier bruidegom: Alpha Babershop – Leuven

error: Content is protected !!