Hi, mijn naam is Silke

So thankful you are here!

Opgegroeid op een boerderij is het geen verrassing dat ik van avontuur, natuur, dieren en fotografie houd. Als huwelijksfotograaf en gezinsfotograaf, reis ik graag de wereld af voor jullie verhaal!

Worden jullie ook warm van de natuur, reizen en heerlijk zonlicht? Genieten jullie ook van Quality time met jullie familie en vrienden? Liggen jullie ook niet wakker van een vuile sleep? Durven jullie ook perfecties los te laten en gewoon van het moment te genieten? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Jullie kunnen mij boeken als huwelijksfotograaf, gezinsfotograaf, voor koppelsessies, zwangerschaps- of newbornsessies, alsook voor portretten met jullie leuke viervoeter(s)!

Ik vlieg ook graag met jullie mee naar het buitenland om jullie buitenlandse huwelijk of elopement vast te leggen. Voor meer informatie kunnen jullie terecht via het contactformulier, dus misschien tot binnenkort?

The girlboss behind the team

Meet the team

Huwelijksfotograaf Limburg - zelfportret tussen de bloemen
01.
Fotograaf & manusje van alles

Silke

Als huwelijksfotograaf en gezinsfotograaf neem ik zo goed als alles op mij. Van het selecteren en bewerken van de foto’s tot het beheren van onze social media kanalen, de boekhouding, alle mailverkeer, het maken van albums tot het inpakken en verzenden van pakketjes en zoveel meer.

Naast het fotograferen en ondernemen vindt je mij voornamelijk in de fitness of aan de klimmuur, op pad met onze pup Rhea, al wandelend in de natuur of als een burrito opgerold in een fleecedeken voor de tv (liefst met snacks).

02.
Mijn partner in crime

Dennis

Als zelfstandige huwelijksfotograaf en gezinsfotograaf is het niet makkelijk om een vast ritme te creëren in ons dagelijks leven. Gelukkig kan ik op hem rekenen. Hij zal me altijd steunen in alles wat ik doe. Mijn rots in de branding.

Samen trekken we de natuur in om te wandelen of te klimmen. Gaan we graag eens uit eten, snookeren of naar de cinema. Reizen we de wereld af of blijven we lekker thuis met onze Golden Retriever Rhea.

Huwelijksfotograaf Limburg - koppel poseert tijdens zonsondergang
Huwelijksfotograaf Limburg - golden retriever poseert voor de foto
03.
Mascotte en kruimeldief

Rhea

Tijdens (online) gesprekken steelt ze graag de show en iets in haar buurt eten zonder dat ze het gezien of gehoord heeft is heel uitzonderlijk. Eind 2021 kwam Rhea in ons leven. Sindsdien heeft ze haar taak als mascotte en kruimeldief heel serieus genomen. Wanneer ik weer veel te lang achter mijn scherm zit komt ze me duidelijk maken dat het tijd is om te bewegen. Je kan haar ontmoeten bij ons eerste kennismakingsgesprek.

need to know

Ik ben geobsedeerd door

Fotografie en honden

Ik startte mijn zaak

in 2015 (full time sinds 2021)

Ik heb een grote angst voor

wespen en spinnen (en alles wat er op lijkt)

Ik ben verslaafd aan

chocolade en pannenkoeken

Mijn droombestemming als huwelijksfotograaf

is Ijsland of Italië

Mijn favoriete hobby's zijn

klimmen, reizen en hiken

Niets maakt mij gelukkiger dan

de wereld te ontdekken of een goeie serie te kijken inclusief fleecedeken

Huwelijksfotograaf Limburg - gezinsportret met golden retriever
How I work
Kind words
Benoît & Marijke 

De mooie wereld die jij ziet, creëert en op beeld vastlegt, daarvan waren wij vanaf minuut 1 fan.

Beste, liefste, geweldigste, meest fantastische, ongelofelijk verrassende Silke,

De mooie wereld die jij ziet, creëert en op beeld vastlegt, daarvan waren wij vanaf minuut 1 fan. We dachten eerlijk gezegd wel (na het regelmatig checken van jouw social media), dat we alles al gezien hadden. De preview die we eerder ontvingen & de slideshow bewijzen compleet het tegendeel . 

Op aanraden van jou, schonken we ons een glaasje in en bekeken we de slideshow. Een aantal keer zelfs, hihi. Elke keer zien we meer details, er zitten zelfs foto’s van momenten tussen die we niets eens hebben gezien. Veel ooohh’s en aaaah’s… Door deze fantastische beelden worden we meteen terug gekatapulteerd naar onze grote dag. Ik, ‘gruut laweit’ zoals ze hier zeggen, ben er toch even stil van geworden. 

Bedankt voor jouw prachtige prestatie, dit maakt onze herinnering alleen maar mooier!

Get in touch

Let's create memories together

error: Content is protected !!