Couples

Gewoon samen van het moment genieten.

Elk jaar komen jullie tot dezelfde conclusie: op een aantal selfies na en een paar foto’s die vrienden of familie van jullie getrokken hebben, hebben jullie geen foto’s waar jullie beide samen op staan. En hoewel jullie graag mooie foto’s willen, is de drempel vaak te groot om een professionele fotoshoot te boeken. Want gegarandeerd is er één van de twee die eigenlijk totaal niet graag gefotografeerd wordt en het helemaal niet fijn vindt om dan bij een wildvreemde te staan poseren.

Gelukkig sta ik daar zelf ook niet van te springen. Voor mij geen stijve geposeerde foto’s, maar foto’s waar jullie tweetjes op de meest spontane manier op staan. We trekken samen op pad en maken er een uniek en tof moment van. Met een aantal opdrachtjes zorg ik dat jullie met elkaar bezig zijn en voor je het weet is er al een uur gepasseerd. Jullie viervoeter(s) zijn trouwens ook altijd welkom tijdens de fotoshoot!

Geen stijve geposeerde foto’s

Het resultaat?

koppel lacht naar elkaar tijdens zonsondergang in Italië

Spontane foto’s van jullie tweetjes en een mooie herinnering voor later. Boeken jullie ook je huwelijksfotografie bij mij? Dan krijg je een leuke korting indien jullie een fotoshoot vooraf boeken. Deze foto’s kan je dan bijvoorbeeld gebruiken voor de huwelijksuitnodigingen.

Huwelijksfotograaf Limburg - close-up van de verlovingsring

Verlovingen

Ben jij van plan om jouw partner ten huwelijk te vragen, en wil jij dit unieke moment laten vastleggen? Aarzel dan niet om met mij contact op te nemen. Zo kunnen we samen bekijken hoe we dit zo subtiel mogelijk aanpakken. Na het ja-moment kunnen we er nog een leuke fotoshoot van maken. Over goede punten scoren gesproken!

Prijzen

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 à 1,5 uur. In het basispakket zitten 20 hoge resolutie foto’s inbegrepen. Extra foto’s kunnen aan een voordelig tarief bij aangekocht worden. Bij elke shoot zit ook een mini album van 15×15 cm met 10 pagina’s inbegrepen.

Basis pakket: € 450
Koppel loopt door de heide in de Mechelse Heide
mini album met knoopsluiting

Jullie herinneringen vereeuwigd in een kwalitatief en luxueus mini album.

We leven in een digitale wereld, maar toch ben ik ervan overtuigd dat foto’s beter tot zijn recht komen in een prachtig album. Iets tastbaar, waar je door kan bladeren, iets dat je later aan je kinderen en kleinkinderen kan laten zien.

Bij elke fotoshoot zit dan ook een mini album inbegrepen.

Dit mooie linnen album van 15×15 cm zit standaard inbegrepen bij elke fotoshoot. Jullie kiezen zelf 10 à 15 foto’s die in het album komen. Ook is er de keuze om het album af te werken met een knoopsluiting, maar het kan ook perfect zonder. 

Tip: Schenk eens een mini album cadeau. Ideaal voor onder de kerstboom bijvoorbeeld.

Q&A

Zo goed als elk koppel dat voor mijn lens staat heeft dit nog nooit gedaan. Ik zorg ervoor dat we er samen iets leuks van maken. Geen stijve geposeerde foto’s maar foto’s vol spontaniteit en heel veel liefde. Met een hele boel opdrachtjes vliegt de tijd zo voorbij en voelen jullie je snel op jullie gemak.
Het beste is om jullie kledij op elkaar af te stemmen. Kleuren die matchen bij elkaar. Vermijd best prints, fluorescerende kleuren, zwart of donker blauw. Een donkere broek of jeansbroek kan zeker, probeer deze dan te combineren met een licht effen bovenstuk. Het belangrijkste is dat jullie iets dragen waar je comfortabel in bent en waar jullie je goed in voelen.

Afhankelijk van de periode lever ik de meeste fotoshoots af tussen de 2 à 7 dagen.

koppel loopt de trappen op bij Passo Di Giau in Italië
Kind words
Emeline & Stijn

De foto’s zijn echt prachtig!

Wow, Silke! De foto’s zijn echt prachtig! Ik heb ze zeker al 5x bekeken en ik blijf verbaasd. Je was ook gewoon echt goed in ons op het gemak stellen, want de zenuwen waren er wel. Echt super hard bedankt!

Huwelijksfotograaf Limburg - verlovingsstoot
Get in touch

Let's create memories together

error: Content is protected !!