Family

Quality time met de mensen waar jullie van houden.

Verwachten jullie een kindje, is je gezin net uitgebreid, hebben jullie al een aantal speelse kids rondlopen of een nieuw samengesteld gezin, wil je graag foto’s met de hele familie? Tijd om die belangrijke momenten vast te laten leggen. Want hoe leuk is het om door die oude fotoalbums te bladeren en samen herinneringen op te halen.

Voor mij geen saaie fotosessies waarin jullie geforceerd moeten poseren. Geef mij maar een toffe fotoshoot waarin de kids en de volwassenen zich kunnen uitleven. Rondrennen, springen, in het zand spelen, steentjes of dennenappels verzamelen, rondgezwierd worden, bellen blazen, schaterlachen tijdens het kietelen of met de laarzen in de plassen springen. Samen maken we er een mooie herinnering van.

Nieuwe herinneringen creëren

Eindelijk foto’s waar jullie allemaal opstaan.

dochter vangt de bellen die haar mama blaast

Genieten jullie ook van Quality time met jullie familie? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Bij mij kan je spontane, warme foto’s verwachten. Foto’s vol emotie en waar perfectie plaats maakt voor echte momenten met de mensen waar jullie van houden. Geen stijve geposeerde foto’s, maar onvergetelijke herinneringen voor later.

Herinneringen aan die mooie bolle buik, foto’s van het hele gezin of zelfs de hele familie, met jullie viervoeter(s) erbij. Tijd om die gsm-foto’s achterwege te laten en om samen nieuwe herinneringen te creëren.

Bij elke fotoshoot zit ook een mooi kwalitatief mini album inbegrepen. Gedrukt op het meest kwalitatieve papier, afgewerkt met een prachtig linnen cover. Met of zonder knoopsluiting. Ideaal om samen door te bladeren en omdat het een ideaal pocketformaat is kan je het album makkelijk meenemen of cadeau doen.

Prijzen

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 à 1,5 uur. In het basispakket zitten 20 hoge resolutie foto’s inbegrepen. Extra foto’s kunnen aan een voordelig tarief bij aangekocht worden. Bij elke shoot zit ook een mini album van 15×15 cm met 10 pagina’s inbegrepen.

Basis pakket: € 450
mama kust haar dochtertje op de wang tijdens zonsondergang
mini album met knoopsluiting

Jullie herinneringen vereeuwigd in een kwalitatief en luxueus mini album.

We leven in een digitale wereld, maar toch ben ik ervan overtuigd dat foto’s beter tot zijn recht komen in een prachtig album. Iets tastbaar, waar je door kan bladeren, iets dat je later aan je kinderen en kleinkinderen kan laten zien.

Bij elke fotoshoot zit dan ook een mini album inbegrepen.

Dit mooie linnen album van 15×15 cm zit standaard inbegrepen bij elke fotoshoot. Jullie kiezen zelf 10 à 15 foto’s die in het album komen. Ook is er de keuze om het album af te werken met een knoopsluiting, maar het kan ook perfect zonder. 

Tip: Schenk eens een mini album cadeau. Ideaal voor onder de kerstboom bijvoorbeeld.

Q&A

Er is geen limiet, maar hou er rekening mee dat de prijs in de brochure tot 6 volwassenen inbegrepen is. Extra volwassenen komen op €25/p.p. Kinderen onder de 12 jaar worden niet meegerekend.

De beste periode is tussen de 30 à 36 weken. Dan is de buik vaak op zijn mooist. Later kan altijd, maar dan zitten we met het risico dat we niet meer kunnen uitstellen indien het slecht weer is.

We boeken altijd 2 datums in voor onze shoot. Ongeveer 2 dagen voor de eerste shoot-datum bevestig ik of deze zal doorgaan of niet. We stellen enkel uit in geval van regen/storm. We hopen natuurlijk allemaal dat de zon gaat schijnen, maar als het bewolkt is gaat de shoot ook gewoon door.

Afhankelijk van de periode lever ik de meeste fotoshoots af tussen de 2 à 7 dagen.

zwanger koppel poseert tussen de hoge granen in beringen
Kind words
Britt

Wauw wauw wauwww! Merci!

Ik ben aan het wenen. Heel mooi gedaan, echt duizend keer merci! De foto’s geven écht
de band tussen mij en Renée weer. Echt zo zot. Bedankt!

Get in touch

Let's create memories together

error: Content is protected !!