Weddings

“Hoe vuiler de sleep, hoe beter het feest!”

Spontane foto’s van het belangrijkste moment in jullie leven, herinneringen om nooit meer te vergeten. Ik ben er om jullie huwelijk tot in de kleinste details vast te leggen, op een subtiele manier en zonder aandacht op te eisen.

Voor mij geen afgeborstelde huwelijken, maar een huwelijk vol avontuur. Zorgeloze bruiloften waar geklonken wordt op de liefde en het leven, waar perfecties plaats maken voor spontane, ongedwongen momenten.

Een huwelijk

vol avontuur

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan zijn wij misschien wel een match made in heaven. Omdat ik het zelf heel belangrijk vind dat die klik er is, nodig ik jullie graag uit in mijn studio te Beverlo. Zo kunnen we elkaar alvast wat beter leren kennen en kunnen jullie ook alle jullie vragen stellen. Onze mascotte Rhea kan al niet wachten om jullie aandacht volledig op te eisen. Komen jullie van ver? Dan kunnen we ook altijd een online gesprek inplannen.

bruidspaar kust elkaar voor het stadhuis van Leuven

Prijzen

Huwelijkspakketten starten vanaf 8 (aaneensluitende) uren in het hoogseizoen. Elk pakket bevat een online galerij om te delen met familie en vrienden, een luxe box met USB en prints, een mini album en een slideshow preview.

Vanaf: € 2.399

Destination Wedding

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Willen jullie de liefde vieren op een unieke bestemming? Stuur me een berichtje en we bekijken samen de mogelijkheden! Neem me mee op jullie liefdesavontuur!

Prijs op aanvraag
koppel kijkt elkaar aan met bergen op de achtergrond aan Lago Di Landro

Jullie herinneringen vereeuwigd in een kwalitatief en luxueus album.

We leven in een digitale wereld, maar toch ben ik ervan overtuigd dat foto’s beter tot zijn recht komen in een prachtig gepersonaliseerd album. Iets tastbaar, waar je door kan bladeren, iets dat je later aan je kinderen en kleinkinderen kan laten zien.

Bij elke huwelijkspakket zit dan ook een album inbegrepen.

Voor de huwelijkspakketten tot 10 uur is er een tof linnen mini album inbegrepen. Voor pakketten vanaf 12 uur zit er een luxe album met 24 pagina’s reeds inbegrepen. Dit luxe album is volledig personaliseerbaar, en kan je uitbreiden tot 120 pagina’s. Je kan kiezen uit 4 mooie collecties (linnen, hout, velvet of leder) met verschillende kleuren en afwerkingen.

Q&A

De perfecte foto maken is meer dan alleen maar klikken. Je oom maakt misschien mooie foto’s, maar een professionele fotograaf is de hele dag op jullie gefocust. Terwijl hij lekker aan het kletsen is met familie en iets drinkt, zal ik ervoor zorgen dat er geen moment verloren gaat. 

Zie het als een leuke wandeling met mij, we gaan samen op pad, ik geef jullie leuke opdrachtjes zodat jullie met élkaar bezig zijn. Het resultaat? Spontane en ongedwongen foto’s waar jullie nog lang van kunnen nagenieten. Foto’s die tonen wie jullie echt zijn.

We bekijken altijd op voorhand welke mogelijke binnenlocaties we kunnen gebruiken in geval van slecht weer. Zo zijn we al voorbereid en hoeven we de dag zelf niet meer te stressen. We maken er hoe dan ook iets moois van samen, of het nu buiten in de natuur is of in een toffe binnenlocatie.

De foto’s worden afgeleverd tussen de 3 à 7 weken, maar ik bezorg een paar dagen na jullie huwelijk al een leuke preview van een 20-tal foto’s.

Gemiddeld lever ik tussen de 500 a 1000 foto’s af. Afhankelijk hoeveel uur jullie mij boeken en hoe jullie de dag indelen.

De foto’s worden afgeleverd in een persoonlijke online galerij. Jullie creëeren een eigen unieke login en kunnen familie en vrienden uitnodigen in de galerij. Hier vinden jullie zowel de slideshow preview als alle afgewerkte foto’s terug. 

De huwelijksbrochure ontvangen?

Laat jouw gegevens achter

Kind words
An & Thomas

Lieve Silke, wat een prachtige foto's!

We vinden het indrukwekkend dat je telkens op de juiste plaats was en elk speciaal momentje hebt kunnen vastleggen, terwijl je aanwezigheid de dag zelf helemaal niet overheerste. Klasse! Nogmaals heel erg bedankt!!
En superleuk om de foto’s in een slideshow te zien, we kijken ernaar uit ze te tonen aan onze familie!

Get in touch

Let's create memories together

error: Content is protected !!