Intiem huwelijk in Raapstraat 20

Het eerste huwelijk van 2024 was dat van Fara & Thierry. Een intiem huwelijk in Raapstraat 20 met enkel de dichte familie en vrienden.

Het klaarmaken ging van start in Hotel Julien, een prachtig gerestaureerd pand in het hartje van Antwerpen. De bruid maakte zich klaar samen met haar dochter, haar getuige, een goede vriendin, en de moeder van de bruidegom. Thierry bereidde zich in een andere kamer voor, samen met zijn getuige.

Na het klaarmaken stond de hele suite samen met de bruidegom klaar voor de first look. Hun ontmoeting zorgde voor veel enthousiaste reacties. Niet alleen Thierry en Elize waren sprakeloos, maar de hele suite was onder de indruk. Wat een prachtige bruid! Na een drankje in het hotel wandelde het gezelschap naar het stadhuis van Antwerpen. Na het ja-woord werd het bruidspaar voor het stadhuis uitgebreid gefeliciteerd. De moeder van de bruidegom besloot haar schoenen uit te doen en op haar slofjes verder te wandelen.

Terwijl de suite zich naar Raapstraat 20 verplaatste, nam ik Fara & Thierry mee op pad. We besloten foto’s te maken bij het KMSKA en een nieuw basketplein. Het KMSKA had voor hen een belangrijke betekenis, omdat ze er vlakbij wonen. Het basketplein kon uiteraard ook niet ontbreken, aangezien Thierry een professionele basketspeler is. Ze brachten zelfs hun eigen gepersonaliseerde basketbal mee.

Na de fotoshoot werd het koppel enthousiast onthaald in Raapstraat 20. Dochtertje Elize strooide bloemblaadjes over het bruidspaar om hen te verwelkomen. Op deze prachtige locatie genoot de hele suite van een intiem diner aan de mooiste tafel. Na het diner volgde een gezellige receptie met een dj. Vrienden en familie kwamen hen feliciteren. Er was geen avondfeest of dansfeest, want dat bewaren ze voor hun huwelijksweekend in het buitenland.

Team:

Jurk: Rebel at heart bridal studio (merk; Made with love)
Receptiejurk: Uni Paris
Jurk dochtertje: Youniek
Ringen: Elliot & Ostrich
Halsketting: Hanne Detail
Rugjuweel: Elisa Lee
Oorbellen: Frankl
Schoenen bruid: Patrizia Pepe
Kostuum: Suit Supply
Manchetknopen: Wim Meeussen
Horloge: Fromanteel
Schoenen: Fratelli Rossetti
Hotel: Hotel Julien
Feestlocatie: Raapstraat 20
Bloemen: De verleiding

 

error: Content is protected !!