Laurien & Thomas

Na een toffe verlovings-shoot het jaar voordien, mocht ik nu hun prachtige huwelijksdag vastleggen. Laurien & Thomas waren voordien al voor de wet getrouwd, maar nu zouden ze voor de kerk trouwen én een ceremonie in de tuin van hun feestlocatie geven. De dag begon bij hun thuis, waar ze hun beiden zouden klaarmaken. Thomas bleef wel in een kamer zodat hij zijn bruid niet op voorhand zou zien. Eens ze beiden klaar waren trok Thomas richting een mooie oprijlaan met bomen in de buurt. Daar parkeerde hij de oldtimer Porsche en wachtte hij zijn bruid op voor de first look.

Laurien werd door haar vader, samen met hun hond Rufus naar de oprijlaan gebracht. Rufus mocht nog even in de auto wachten zodat het bruidspaar hun first look in alle rust konden houden. Na hun first look was het tijd voor de first look met Rufus. Zo enthousiast als hij is kwam hij in volle snelheid tot bij het bruidspaar gelopen. Een prachtig moment om te zien. Dit was ook het ideale moment om wat foto’s met Rufus in de oldtimer te maken.

Na de first look trokken we met z’n alleen naar de kerk van Schilde. Aan de ingang stond een prachtig welkomstbord met de mooiste bloemen. De schattige bruidsmeisjes strooiden bloemblaadjes in het gangpad van de kerk. Het bruidspaar werd door hun moeder en vader begeleid. Uiteraard kon Rufus niet ontbreken, hij was niet de hele tijd aanwezig in de kerk, maar mocht de ringen naar voor brengen. Zo kon hij toch een deel uitmaken van hun kerkelijke ceremonie. Na het ja-woord trok ik er samen met het bruidspaar op uit om foto’s van hun drietjes te maken.

Daarna reden we door naar Cachecour in Houthalen. Hier zouden ze hun ceremonie en feest geven. Toen we arriveerden begon het een beetje te regenen, gelukkig had Laurien de beste bruidsmeisjes en stond ze al snel te schuilen onder een sjaal. De ceremonie ging door in een mooie tent die in de tuin van cachecour was klaargezet. Een persoonlijke ceremonie waarin een aantal familieleden en vrienden speechte. Ook Rufus was er weer bij, hij lag relaxed op de sleep van het trouwkleed. Na de ceremonie konden de gasten genieten van een verfrissende receptie, terwijl maakten we met de suite foto’s in de tuin.

Tijdens het avondfeest besloot ik om het koppel er nog even tussenuit te nemen voor een paar foto’s bij zonsondergang. Hoewel het redelijk bewolkt was, hadden we geluk en konden we toch nog een paar mooie foto’s maken.

Team:

Jurk: JPC Collection
Oorbellen: Atelier Lilac
Schoenen: Georgia Rose
Muah: Beauty by Ellada
Nagels: Beauty Room Lisa
Spray-tan: Glow
Kostuum: SuitSupply, Antwerpen
Schoenen: Floris Van Bommel
Haar: Jurgen’s Barbershop
Strik Rufus: MonsieurBeaux
Halsband/Leiband Rufus: Dogahaves
Ringen: Elliot & Ostrich
Locatie receptie: Weilandshof
Locatie avondfeest: Cachecour
Catering avondfeest: Kachet
Cocktails avondfeest: Fryns Distillery
Bloemen: BlomBloem
Videograaf: Ward Elaut
Auto: Rent-a-porsche
Uitnodigingen: Made For Moments
Muziek Kerk: Music by Jolien
Photobooth: Eye Booth
Ceremoniemeester: Youniek Memories
Ceremoniespreker (’s avonds): De Stemtovenaar
DJ: Karamba Productions
Welkomstbord/Gastenboek/Enveloppendoos: Hoshii

 

error: Content is protected !!