Nathalie & Ruben

In augustus mocht ik het mooie huwelijk van Nathalie & Ruben fotograferen. Het begon al vroeg op de ochtend bij de bruidegom en zijn beste vrienden. Er hing een hele relaxte sfeer. De bruidegom liet zelfs zijn haar nog knippen alvorens zijn kostuum aan te trekken. Eenmaal aangekomen bij de bruid was ook hier de sfeer heel relaxed. De bruid had een portie gezonde zenuwen en kon alvast niet wachten om haar bruidegom te zien.

Na het aantrekken van de jurk was het zover. Ruben arriveerde op de oprit en belde aan. De relaxte sfeer van de ochtend verdween als sneeuw voor de zon. De zenuwen waren bijna niet meer te verbergen en toen ze elkaar dan voor het eerst zagen vloeiden er traantjes van geluk.

Samen met Nathalie en Ruben reden we naar het kasteel van Poeke waar hun koppelshoot van start ging. Het was een snikhete dag maar daar lieten ze niks van merken tijdens de shoot. Na de shoot trokken we naar de kerk voor de kerkelijke ceremonie. De bruidegom werd al fluitend onthaald aan de ingang van de kerk. Samen met zijn moeder en de suite trokken ze de kerk in. Het werd een emotioneel moment toen de bruid met haar vader de kerk inwandelde.

Na de kerk trokken ze terug richting het huis. In de tuin werd een leuke receptie en lunch gehouden. Er werden ook verse pizza’s gemaakt. Na de receptie trokken we met zen allen naar de Zandberghoeve. Hier maakte we eerst nog tijd voor groepsfoto’s met de suite, en die hoeven uiteraard niet stijf en saai te zijn maar kunnen ook gewoon fun zijn.

Tijdens het diner nam ik het bruidspaar nog mee voor een aantal Sunset foto’s aan het water. Zo probeer ik elk huwelijk om (indien het weer dit toelaat) het koppel 15 minuutjes mee te nemen voor foto’s bij zonsondergang. Niet alleen voor het feit dat dit licht zo prachtig is, maar ook om hen eventjes een kwartiertje rust te gunnen. Zo kunnen ze even van de drukte weg van elkaar genieten.

 

Leveranciers:

Ceremoniemeester: Yves Merlevede
Pizza foodstand: Il Ardente
Kelners receptie: Studer agency
Feestzaal: Zandberghoeve
Bloemen: ’t Florentijntje
Kostuum en trouwkleed: Bruidsmode Steven
Trouwringen: De Bruyloft

 

 

error: Content is protected !!