Laura & Kristof

Haaaaaaa, wat was het leuk om EINDELIJK weer eens een micro-huwelijk te mogen fotograferen. Laura & Kristof trouwden op 8 mei voor de wet en op 9 mei mocht ik hun speciale moment vastleggen. Ze gaan namelijk in 2022 hun grote huwelijksfeest geven maar omdat het gewoon niet meer haalbaar was om dé jurk een volledig jaar verborgen te houden voor haar grote liefde besloten ze om op 9 mei een “first look” en fotoshoot te doen in de Lommelse Sahara.

Laura is een echte atypische bruid, de coole rockchick, maar tegelijk ook heel romantisch en modern. Toen ik ze zag aankomen met haar dr. martens boots was ik helemaal verkocht! Wat een prachtige bruid! En Kristof moet er zeker niet voor onderdoen. Eindelijk eens een andere kleur kostuum dan het typische blauw (hoewel dat natuurlijk ook wel mooi is). Beide totaal niet wetende wat de ander gekocht zou hebben vond ik dat de outfits echt perfect op elkaar afgestemd waren.

Ik kan al niet wachten om hen opnieuw in hun kledij volgend jaar te fotograferen. Het staat nu al in de sterren geschreven dat dit een top dag gaat worden!

error: Content is protected !!