Hanne & Kim

Op 9 juli 2022 mocht ik het huwelijk van Hanne en Kim fotograferen. De dag begon alvast rustig bij hun thuis waar de bruid, haar dochter en haar zus zich aan het klaarmaken waren. Ik kon in de tussentijd ook al een beetje rondneuzen in de tuin waar de ceremonie zou doorgaan. De bruid werd daar opgepikt door haar bruidegom en hun zoontje. Samen reden ze naar het gemeentehuis voor de officiële ceremonie. Na de ceremonie trok iedereen terug naar hun thuis. Er werd een kleine receptie voorzien met heerlijke snacks van de “skinny chef“.

Dan ging de ceremonie in de tuin van start. Alles was prachtig ingericht en gedecoreerd door de bruid en haar zussen. Heerlijk om te zien hoeveel moeite ze hiervoor hadden gedaan. De ceremonie werd er eentje met veel emotie. Jeugdvriendinnen en peetkindjes die speeches geven, liedjes die gezongen werden en emotionele geloftes die gewisseld werden.

Na de ceremonie werd er aan een lange tafel in de tuin met de dichte familie geluncht. De kinderen konden in de tussentijd in de tuin ravotten. Een kleine pauze werd ingelast tot aan het avondfeest in Watt17 te Heusden-zolder. Deze mooie feestzaal werd op een hele unieke manier ingericht. Bij binnenkomst konden de gasten zich laten fotograferen door de stiefvader van de bruid om dan vervolgens het koppel te groeten met een drankje.

Tijdens de ontvangst van de gasten nam ik het koppel toch nog snelsnel naar buiten omdat de zon toch nog eventjes tijdens zonsondergang kwam piepen. We maakten op 5 minuutjes een aantal prachtige foto’s die de reeks echt afmaken. Het feest werd goed ingezet met lekkere hapjes en drankjes. Het bruidspaar besloot om hun openingsdans deels alleen te dansen en deels met hun kinderen, een prachtig moment om het feest te starten.

Een stevig feest met een volle dansvloer dat tot in de vroege uurtjes duurde.

Leveranciers:

Locatie dansfeest: Watt17 
Ringen: Degreeve
Buidskleed: Bruidsmode outlet
Kostuum bruidegom: Top suits 
Kledij kinderen: zeb for stars
Catering thuis: The Skinny Chef
Bruidsboeket Bruid & bruidsmeisje: Pompon Heusden 

 

 

error: Content is protected !!