Femke & Quinten

In april ’23 ging het trouwseizoen opnieuw van start. Femke & Quinten mochten de spits afbijten. Al redelijk vroeg in de ochtend vertrok ik richting Lokeren. Eens aangekomen werd ik daar hartelijk onthaalt door Femke en haar familie. Het was een redelijk grijze dag, maar ondanks de regenachtige voorspellingen bleef het toch droog en kregen we zelfs af en toe de zon te zien. Femke mocht haar klaarmaken in haar oude slaapkamer terwijl de gasten zich beneden in de veranda verzamelde. Phill, de landschildpad, kwam ook af en toe eens dag zeggen in de tuin. Bij het fotograferen van de ringen in het bruidsboeket moest ik af en toe een stuk opschuiven zodat Phill de bloemen niet zou opeten.

Kort nadien was het dan zover. Quinten en Femke hielden hun first look in de tuin, samen met de familie. Na een paar laatste outfit checks trokken we met z’n alleen naar het stadhuis van Lokeren. Quinten reed samen met de familie voorop en Femke kwam als laatste toe met haar vader. Zij reden in een toffe BMW oldtimer. Na de gemeentelijke ceremonie werden bruid en bruidegom onthaald met héél véél bellen. Niet alleen de kleinsten mochten bellen blazen, maar echt iedereen. Super mooi om zo naar buiten te wandelen.

Na de gemeentelijke ceremonie trok ik samen met Femke en Quinten het centrum in. Ze kozen een paar van hun favoriete plekjes uit en konden zo een paar toffe foto’s in de stad maken. Ze moesten uiteraard ook een stop maken aan hun favoriete café “De donkere wolk”, dat helaas sinds kort gesloten was. Na een half uurtje foto’s in de stad trokken we richting de feestlocatie. Een prachtig domein in Moerbeke genaamd ’t Meersdael. Een gezellige locatie met een supermooie feesttent met lusters, knappe brugjes en hier en daar een vijver(tje). We besloten op de locatie zelf ook nog wat foto’s te maken. Zo hadden we een leuke afwisseling in de foto’s.

De eerste gasten stroomden alvast toe voor receptie nummer één. Na een uurtje of twee vertrokken deze gasten en kwamen de avondgasten toe. Zij mochten de prachtige ceremonie bijwonen onder leiding van Alexander (de schoonbroer van Femke). Zijn zoontje Basiel, en ook metekindje van Femke, stal uiteraard de show door zijn bloemetjes niet in het gangpad te strooien maar gewoon om te kappen aan het einde. Na de ceremonie konden de avondgasten genieten van receptie twee.

In de prachtige tent met lusters konden de gasten genieten van het diner. Het dansfeest ging dan van start in het aanpalende gebouw. Een gezellige volle dansvloer was de ideale afsluiter van de avond.

Team:

Jurk bruid: Pierre-Yves (Aalst)
Kostuum bruidegom: Café costume
Oorbellen bruid: Petit Bonbon
Trouwringen: De Bruyloft (Lokeren)
Haar & Make-up: Beauty on wheels
Bruidsboeket: Boutique Botanique (Lokeren)
Feestlocatie: Domein ’t Meersdael (Moerbeke)
Catering/verzorging: SIVA
Photo booth & letters: Feestburo
Grafisch ontwerp: Helder Ontwerp
DJ: DJ Sam (’t Meersdael)

 

error: Content is protected !!