Bianca & Ylian

In september 2019 mocht ik het huwelijk van Sarina & Glenn fotograferen. Bij de avondgasten zaten Bianca & Ylian. Glenn had met Ylian samengewerkt in het verleden en ze waren nog steeds goeie vrienden. In november 2019 kreeg ik dan een mailtje van Ylian of ik nog beschikbaar was op hun huwelijksdatum in 2020. Long story short, in 2021 zijn ze ondanks de maatregelen eindelijk getrouwd, en wat een mooie dag was dit!!!

In beperkte kring werd de dag gevierd en ik denk dat ze het zelf niet anders gewild hadden. Heel relaxed en gezellig samen met de dichte familie dineren bij barnaba te beringen. Na het eten wou ik nog gebruik maken van de mooie zonsondergang om wat foto’s te maken.

Geluk bij een ongeluk kwam ik deze toffe locatie tegen nadat de oorspronkelijke locatie vol granen stond (rond de 1,5 meter hoog). Onderweg naar Bianca in de ochtend moest ik toevallig op een kruispunt wachten en zag ik in mijn linkerooghoek een mooie bomenlaan met op de achtergrond heel veel groen. Dit moest ik toch wel gaan bekijken en na een korte wandeling tussen de eekhoorns en de vlaamse gaaien kwam ik in dit mooie veldje terecht omringd door hoge bomen. Alsof het voorbestemd was dat we daar die avond foto’s gingen maken! De perfecte afsluiter van hun mooie dag.

error: Content is protected !!