Ann & David

In mei dit jaar mocht ik het huwelijk van Ann & David vastleggen. Na een lange periode van weinig huwelijken viel het me op hoeveel koppels dit jaar nog een kerkelijke ceremonie doen. Zo ook voor Ann & David. Een mooie witte oldtimer bracht hen naar de kerk waar de ceremonie zou doorgaan. Hun zoontje en hun nichtje mochten als bruidskindjes de kerk als eerste betreden, gevolgd door de bruid aan de zijde van haar vader. Toen de bruid toekwam fluisterde de bruidegom iets in haar oor.

Na de kerkelijke ceremonie vond er een leuke verrassing plaats bij hun uittrede. Vrienden van hun hadden namelijk hun hond thuis opgepikt en hem een grote gouden glitterstrik aangedaan. Zo stond hij samen met hen te wachten aan de uitgang van de kerk. Bruid en bruidegom waren enorm verrast want zo kon hun hond toch ook een deel van hun dag uitmaken.

Na de kerk reden we door naar de fotolocatie. Een privé domein waar ze tijdens het fietsen op uit kwamen. Ze spraken de eigenaars aan en mochten die dag hun foto’s daar maken. Toevallig hadden de eigenaars dezelfde oldtimer op stal als degene waar het koppel mee kwam aanrijden, enkel in een andere kleur. De eigenaar zette hem in gang en beide oldtimers werden in hun boomgaard geplaatst om foto’s mee te maken.

Na de shoot was er een receptie aan de feestzaal Hof ten Eenhoorn te Asse, gevolgd door een diner. Tijdens het diner nam ik het koppel en de suite mee naar een veldje achter de feestzaal. Hier werden nog een aantal suitefoto’s gemaakt gevolgd door nog een aantal foto’s van het koppel (en hun zoontje) bij zonsondergang. Ze sloten hun feest af met een openingsdans en dansfeest tot in de late uurtjes.

 

Leveranciers:

Jurk: Couture Ann, Aalst
Juwelen: Pandora / Sanne Lub
Ringen: Juwelier bosmans, Aalst
Schoenen Ann: Zalando
Ceremoniewagen: Palmas ceremoniewagens, Dendermonde
Bloemist: Hof ter klaveren, Affligem
Feestzaal: Hof ten Eenhoorn, Asse
Weddingplanner: Excellence Weddings, Dilbeek
error: Content is protected !!