Shanah, Sander & kids

Dit lieve gezinnetje staat ondertussen bijna elk jaar voor mijn lens. Wat begon met hun huwelijk in 2013, toen ze nog géén kinderen hadden, is nu een jaarlijkse traditie geworden mét de kinderen. Ik denk niet dat onze shoots nog op twee handen te tellen zijn en ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik al deze fases in hun leven mag vastleggen. Zo mocht ik drie zwangerschappen meemaken en zie ik nu de kinderen ook echt opgroeien. En zo wordt het alleen maar duidelijk hoe belangrijk het is om jullie gezin op foto vast te leggen, want ze veranderen zo snel.

Lex, de oudste van de drie kinderen, zou twee dagen na de shoot verjaren, dus het ideale moment om in het prachtige sneeuwlandschap nog eens foto’s te maken. De allereerste keer dat ze met z’n vijven voor mijn lens stonden trouwens. We deden reeds twee shoots tijdens de zwangerschap van hun dochtertje Millie en toen zij één jaar werd deden we ook nog een shoot met Shanah en Millie op dezelfde plek waar we de zwangerschapsfoto’s gemaakt hadden.

error: Content is protected !!