Shanah

Ons Shanah moet ik hier niet meer voorstellen hé. Al jaren zijn zij en haar gezin vaste klant bij mij en hoera want hun gezinnetje breidt uit! En nee, deze keer geen derde jongetje in het gezin maar een lief klein meisje!

Rond 17u stuurde ik Shanah voor rap nog wat foto’s te maken bij zonsondergang, want zo een mooi weer kan ik als fotograaf echt niet voorbij laten gaan zonder er foto’s in te maken! Om 20u30 stond ik al op hun oprit en tien minuten later arriveerden we aan dit mooie bloemenveldje midden te Lommel.

Zo slim als ik soms kan zijn, had ik slippers aangedaan, en het werd al na een paar minuten duidelijk dat dat echt een slecht idee was. Het veldje had om de halve meter een mierennest, en toen ik wat voelde branden zag ik dat ze met zijn allen op mijn voeten en benen zaten. Tot zover het “rustige” veldje, woops.

Maar wat was dit de moeite waard om last minute nog te shooten, want hoe mooi is ze in dit heerlijke zonlicht met die mooie bloemetjes en die heerlijke bolle buik! Ik kijk er naar uit om nog meer mooie zwangere vrouwen te fotograferen!

error: Content is protected !!