Albums

Jullie herinneringen vereeuwigd in een kwalitatief en luxueus album.

We leven in een digitale wereld, toch ben ik ervan overtuigd dat foto’s beter tot zijn recht komen in een prachtig gepersonaliseerd album. Iets tastbaar, waar je door kan bladeren, iets dat je later aan je kinderen en kleinkinderen kan laten zien.

Bij elke shoot en huwelijk zit dan ook een album inbegrepen.

Voor de shoots en huwelijkspakketten (tot 10 uur) is er een tof linnen mini album (met of zonder knoopsluiting) van 15x15cm met 10 pagina’s inbegrepen. Voor huwelijkspakketten vanaf 12 uur zit er een luxe album van 30x30cm met 24 pagina’s inbegrepen. Dit luxe album is volledig personaliseerbaar. Er is een keuze uit 4 mooie collecties (linnen, hout, velvet of leder) met verschillende kleuren en afwerkingen.

Vragen?

Zowel voor het mini album als voor het luxe album mogen jullie de foto’s selecteren. Via de online galerij waarin jullie foto’s terechtkomen kunnen jullie makkelijk een selectie maken die ik dan kan implementeren in het album. Het is ook zeker mogelijk om de selectie door mij te laten maken als jullie het moeilijk hebben met kiezen.

Het is zeker mogelijk om te upgraden naar het luxe album. Dit kunnen we zowel voordien vastleggen als nadien aanpassen. De upgrade bedraagt een meerprijs van €399 excl. btw

Jullie zijn altijd welkom in mijn studio te Beverlo om de demo albums en verschillende stalen te bekijken. Bij ons eerste kennismakingsgesprek heb ik ook al een aantal demo albums klaarliggen om te bekijken, dan hebben jullie ook al een beter idee hoe het er eindresultaat eruit kan zien.

Elk jaar plaats ik ongeveer 4 bestellingen. Hoe sneller jullie een selectie in de galerij maken, hoe sneller ik van start kan gaan met het digitale ontwerp van jullie album. Willen jullie het album nog graag onder de kerstboom? 20 november plaatst ik de laatste bestelling van het jaar. Dit is ook de deadline van mijn leverancier. Alle bestellingen na 20 november zullen pas in het nieuwe jaar geleverd worden.

Kind words
Jolien, Bjarne & Gus

Silke amai! Wat een top service.

Wij deden een shoot met onze puppy van 6 maanden en het had niet beter kunnen gaan. We waren meteen op ons gemak bij jou! Je bent enorm lief en hebt een vlotte babbel waardoor alles gewoon vanzelf gaat. Het was helemaal niet geforceerd, wel fijn spontaan. Het was een heel leuke ervaring. We hebben dan ook PRACHTIGE foto’s ontvangen. Je doet je werk met passie en met oog voor detail, dat straalt er gewoon vanaf. Zeker niet de laatste shoot die we bij jou gedaan hebben. TOPPER!

Gezinsfotograaf Limburg - golden retriever zit tussen zijn baasjes in de Lommelse Sahara
Get in touch

Continue your journey

error: Content is protected !!