Kind words

Huwelijksfotograaf Limburg - bruidspaar wandelt door de velden tijdens zonsondergang

Wauw wauw wauw,
we zijn helemaal weg van de foto's.

“Capturing true love”, Silke echt waar dat doe je zo goed! Het gevoel tijdens onze droomdag komt echt helemaal terug bij het bekijken van jouw prachtige foto’s. Dankjewel!

Er zijn ook heel veel complimentjes binnengekomen van familie en vrienden “zo’n mooie foto’s”, “smelt”, “de foto’s in het lange gras en in het veld zijn supermooi met dat licht, zo romantisch”,… We kunnen blijven doorgaan!

Kathleen & Benjamin

De mooie wereld die jij ziet, creëert en op beeld vastlegt, daarvan waren wij vanaf minuut 1 fan.

Beste, liefste, geweldigste, meest fantastische, ongelofelijk verrassende Silke,

De mooie wereld die jij ziet, creëert en op beeld vastlegt, daarvan waren wij vanaf minuut 1 fan. We dachten eerlijk gezegd wel (na het regelmatig checken van jouw social media), dat we alles al gezien hadden. De preview die we eerder ontvingen & de slideshow bewijzen compleet het tegendeel . 

Op aanraden van jou, schonken we ons een glaasje in en bekeken we de slideshow. Een aantal keer zelfs, hihi. Elke keer zien we meer details, er zitten zelfs foto’s van momenten tussen die we niets eens hebben gezien. Veel ooohh’s en aaaah’s… Door deze fantastische beelden worden we meteen terug gekatapulteerd naar onze grote dag. Ik, ‘gruut laweit’ zoals ze hier zeggen, ben er toch even stil van geworden. 

Bedankt voor jouw prachtige prestatie, dit maakt onze herinnering alleen maar mooier!

Benoît & Marijke 

Huwelijksfotograaf Limburg - bruidspaar kijkt elkaar innig aan

Lieve Silke, wat een prachtige foto's!

We vinden het indrukwekkend dat je telkens op de juiste plaats was en elk speciaal momentje hebt kunnen vastleggen, terwijl je aanwezigheid de dag zelf helemaal niet overheerste. Klasse! Nogmaals heel erg bedankt!!
En superleuk om de foto’s in een slideshow te zien, we kijken ernaar uit ze te tonen aan onze familie!

An & Thomas

De foto’s zijn echt prachtig!

Wow, Silke! De foto’s zijn echt prachtig! Ik heb ze zeker al 5x bekeken en ik blijf verbaasd. Je was ook gewoon echt goed in ons op het gemak stellen, want de zenuwen waren er wel. Echt super hard bedankt!

Emeline & Stijn

Huwelijksfotograaf Limburg - verlovingsstoot

Wat. Een. Mooie. Ervaring.

Duizend keer dank je wel Silke voor je geduld, je lieve woorden, je aanpak, je flexibiliteit en natuurlijk… je wondermooie foto’s. Xander & ik geloven nog steeds niet dat wij dit zijn! Wat zijn we blij met het prachtige resultaat! Totally overwhelmed.

Julie & Xander

Wauw, Silke deed het weer..

We hebben intussen reeds 3 keer voor haar lens mogen staan, & wat een prachtige resultaten krijgen we telkens! Onlangs hielden we een zonsondergang-shoot van mijn dochtertje en mezelf. Renée was wat moe en ik deed alle moeite van de wereld om haar aan’t lachen te brengen. Na de shoot dacht ik “aiai, als dat maar goed komt” en “Dit gaat niks worden he”. Maar wauw, WAT EEN FOTO’S. Wat ik zo prachtig vind aan wat Silke doet is dat de foto’s enorm spontaan zijn en daardoor ook de band tussen mijn dochter en mezelf perfect weergeven. We hebben geen moment geposeerd en de foto’s zijn zo ongelooflijk mooi en in het moment. Daarnaast zijn de foto’s enorm mooi bewerkt en snel afgeleverd. Ik zou het bijna ‘pure magie’ durven noemen. MERCI, Silke! (& ja, verwacht u aan een traantje wanneer ge de resultaten van uw shoot bekijkt)

Britt

Gezinsfotograaf Limburg - golden retriever zit tussen zijn baasjes in de Lommelse Sahara

Silke amai! Wat een top service.

Wij deden een shoot met onze puppy van 6 maanden en het had niet beter kunnen gaan. We waren meteen op ons gemak bij jou! Je bent enorm lief en hebt een vlotte babbel waardoor alles gewoon vanzelf gaat. Het was helemaal niet geforceerd, wel fijn spontaan. Het was een heel leuke ervaring. We hebben dan ook PRACHTIGE foto’s ontvangen. Je doet je werk met passie en met oog voor detail, dat straalt er gewoon vanaf. Zeker niet de laatste shoot die we bij jou gedaan hebben. TOPPER!

Jolien, Bjarne & Gus

YOU ROCK.

Silke. Een geweldig mens, dat je laat lachen, je op je gemak stelt, je laat stralen. Ik herken mezelf op elke foto en moet lachen van hoe krachtig ze erin geslaagd is me vast te leggen zoals ik echt ben. Dank je lieve Silke, ik ga hier nog weken, maanden, jaren van genieten. YOU ROCK.

Marie

Super sympathieke creatieve dame!

Wij hadden de familieshoot, ze wist perfect hoe ze met ons dochtertje moest omgaan om mooie foto’s te verkrijgen wat niet makkelijk is met een 4 jarig dametje!
Super tevreden!

Ine & Nick

Graag tot een volgende keer!

Het was een vlotte en leuke samenwerking met jou zowel voor, tijdens als na de shoot. We zijn de tel kwijtgeraakt van hoe vaak we onze shoot (door het slechte weer) hebben moeten verplaatsen. Jij stelde een locatie voor bij ons in de buurt en nam ons gedurende de shoot mee op wandeling doorheen het park. De fotoshoot verliep heel spontaan en de foto’s zaten enkele dagen nadien afgewerkt in onze mailbox. Bedankt om ons gezinnetje zo mooi op beeld vast te leggen.

Jouw fotowerk is F-A-N-T-A-S-T-I-S-C-H!

Silke & Laurens

Get in touch

Continue your journey

error: Content is protected !!