Familie Corigliano

Vorig jaar mocht ik het intieme coronaproof huwelijk van Genny & Ruben vastleggen. Ze wisselden hun geloften en ringen uit midden in de heide. Enkel hun tweetjes en ikzelf die het moment mocht vastleggen. Het was echt een supermooie en emotionele mini-ceremonie.

Dit jaar contacteerde Genny me omdat haar ouders vorig jaar tijdens de corona 60 jaar getrouwd waren en ze toen echt niets hebben kunnen doen. Als verrassing boekte ze samen met haar twee zussen een familieshoot om cadeau te doen aan haar ouders. Ze wisten namelijk dat hun mama al een tijdje sprak over foto’s met het hele gezin. Drie keer raden hoe enthousiast ze was?!

Op een zondag in mei, toen de bloesems nog net op hun mooiste stonden, spraken we af in Borgloon. Ze hadden zelf een leuk plekje gespot en daar reed ik dan naartoe. Het werd een heus familiemoment. De plooitafel stond al uitgeklapt met daar heerlijk lekkere cake en goed wat champagne op. Een heerlijk weerzien tussen de gezinnen na maanden elkaar niet te zien.

Iedereen (of toch bijna iedereen) had er zin in en het werd een leuke gezellige shoot met hier en daar de nodige gekke bek. Van toffe groepsfoto’s tot een aantal foto’s apart. Hoe dan ook was het een fijne ervaring met zo’n groep voor mijn lens!

Na de aflevering van de foto’s kreeg ik dit berichtje van de familie: ” Golden photos and above all golden memories – Iedereen was heel enthousiast en toen ik (Genny) vroeg welke reactie ik mocht geven kwam dit er uit. Oprecht bedankt van ons allemaal! “

 

error: Content is protected !!