Yasmine & Frederic

Op 29 april 2023 mocht ik het huwelijk van Yasmine en Frederic vastleggen. Oorspronkelijk was het plan dat ze in 2020 zouden trouwen, maar zoals iedereen ondertussen wel weet, was het bijna onmogelijk om te trouwen midden de pandemie. In maart 2023 namen ze terug contact op of ik nog last minute hun huwelijk wou fotograferen. Gelukkig is het huwelijksseizoen pas in echte volle swing vanaf mei en had ik nog een gaatje vrij.

Geen traditioneel huwelijk met een overvolle planning; wel een relaxed intiem huwelijk. ‘S ochtends maakten ze hun klaar, samen in hun eigen huis. Wel in aparte kamers zodat ze toch een kleine first look konden creëren. De bruidegom in een relaxte outfit met een tof rieten hoedje en de bruid in een prachtig two piece outfit met mooie kanten details. Na de first look trok het bruidspaar in hun volkswagen busje naar Antverpia in Brasschaat.

Eens aangekomen in Antverpia kon de huwelijksvoltrekking van start gaan. Er waren veel vrienden en familie aanwezig. Na het ja-woord werd er achteraan het gebouw een korte receptie voor alle aanwezigen gegeven. Hun zoontje Mil dacht er het zijne van en zag een dutje anders wel zitten. Na de receptie trokken de dichte familie en vrienden richting het huis van de ouders van de bruidegom. Heerlijke hapjes en een heerlijke lunch werden geserveerd aan een prachtig (zelf) gedecoreerde tafel.

Na de lunch nam ik het bruidspaar mee naar Linkeroever. Gezien het bruidspaar aan watersport doet, leek het hen de geschikte plaats om aan de kaaien foto’s te maken van hun tweetjes. We wisselden af met een stukje groen aan het water en tussen foto’s aan de jachthaven zelf. Na de fotoshoot trokken we richting Regatta by jacks. Hier vond hun receptie en avondfeest plaats. Een receptie voor hun goeie vrienden en familie gevolgd door een tof dansfeest. Sips for supper verzorgde de muziek tijdens de receptie en de openingsdans.

Bij zonsondergang maakte ik nog enkele portretten van het bruidspaar en na de openingsdans,, en een beetje sfeerbeelden van het dansfeest, was het tijd voor mij om naar huis te gaan

Team:

Jurk: Maison Lemoine
Ringen: Hanne Schoofs
Bloemen: Atelier van Gastel
Make-up: Bieke van der Veken
Haar: Elyne Aerts
Catering lunch: De Smaak
Feestlocatie: Regatta by Jacks, Linkeroever
Live band: Sips for supper

 

error: Content is protected !!