(t)huisdier sessie met Sarah & Robby

We zien het overal; fotoshoots van het gezin. Buiten of in de studio. Toch kiezen meer en meer jonge koppels ervoor om geen kinderen te hebben. En net deze koppels wil ik graag aanspreken. Zij kiezen vaak het gezelschap van een trouwe viervoeter. Een huisdier is ook deel van het gezin, alleen brengen we onze huisdieren niet snel mee naar een fotoshoot op locatie. Dus waarom dan geen fotoshoot met jullie huisdier in de vertrouwde huiskamer?

Een tijdje geleden kwam ik met dit idee op de proppen omdat onze hond Rhea nu eenmaal niet zoveel prikkels aankan. Nieuwe locaties met veel andere mensen of honden is voor haar echt heel moeilijk. En zo maakte ik de eerste foto’s in onze eigen huiskamer. Ik postte er een aantal stories over op instagram en ik had meteen heel veel reactie. Zo ook van Sarah & Robby, wiens huwelijk ik vorig jaar mocht vastleggen. Met vier huiskatten is het praktisch onmogelijk om foto’s te laten maken.

Ik reed naar het mooie Sint-Niklaas en zo werd de tweede (t)huisdier sessie een feit! Drie van de vier katten hadden er echt héél veel zin in, de vierde besloot zich te verstoppen onder het bed, gedurende de hele shoot. We konden een paar foto’s maken tussendoor, maar verder kwam ze niet tevoorschijn. Zo werd ook echt het gezin vastgelegd zoals ze zijn; drie katten die wel van aandacht houden, en eentje die graag op haar eigen is.

En zeg nu zelf, toch leuk zo foto’s van jullie tweetjes met huisdier?! Doorheen het jaar gaan er per regio (t)huisdier sessies mogelijk zijn. Hou dus zeker mijn instagram in de gaten!

 

error: Content is protected !!