(t)huisdier sessie met Rhea

Vanaf 2024 blaas ik een nieuw project in het leven, de (t)huisdier sessies. Binnenkort zet ik alle info online, maar in de tussentijd kunnen jullie al genieten van een kleine sneak preview.

Een paar jaar geleden besloten wij om een Golden retriever in huis te halen. Opgegroeid tussen de dieren, en met een hond aan mijn zijde, was het best moeilijk om vier jaar lang op een appartement te wonen zonder huisdier. Toen we dan eindelijk besloten om een huis te kopen (met de daarbijbehorende tuin), duurde het niet lang voor ik mijn partner overtuigd kreeg. Een dik jaar later mochten we Rhea gaan ophalen. Een heel klein schuchter pupje. De kleinste van de hele bende.

Het werd mij van dag één al duidelijk dat er iets niet pluis was. Ze was heel bang en toonde weinig leven. Haar buikje was gezwollen en ze had weinig eetlust. De volgende dag besloten we naar de dierenarts te gaan, en mijn gevoel zat juist. Rhea was goed ziek. De komende maand bestond ons leven uit zorgen voor Rhea, met de nodige medicatie. Continue alles met javel kuisen, dekentjes dagelijks wassen, etc etc. Een heftige periode die ervoor gezorgd heeft dat zij niet de nodige socialisatie kreeg, die écht nodig zijn als puppy.

Haar zware start heeft haar gemaakt tot hoe ze nu is. Een hond die veel rust nodig heeft, weinig prikkels aankan en soms niet weet wat ze moet doen met haar energie. Maar voor ons is ze perfect. Een echte teddybeer die veel aandacht opeist, die het liefst van al zo dicht mogelijk bij ons wilt zijn en die kan genieten van spurtjes in de tuin, balletjes vangen en een rustige avondwandeling maken. Het is door haar dat deze sessies ontstaan zijn. Want waarom jullie viervoeter(s) mee naar buiten nemen voor een fotoshoot, als ze daar niet op hun gemak gaan zijn. 

Vanaf nu kunnen jullie (t)huisdier sessies boeken voor jullie gezin mét viervoeter(s). Ik leg jullie gezin vast bij jullie thuis. Daar waar jullie viervoeters hun thuis voelen en op hun gemak zijn. Daar waar jullie jezelf kunnen zijn. Jullie viervoeters maken dan ook deel uit van jullie gezin, ze zijn niet gewoon een “huisdier”.

Er volgt binnenkort nog meer informatie over de sessies. Wat jullie kunnen verwachten en hoe we te werk gaan. Hou mijn website en instagram dus zeker in de gaten! Hieronder kunnen jullie alvast een preview vinden van de eerste (t)huissessie met mijn partner en onze schattige Golden retriever Rhea.

 

error: Content is protected !!