MENU

Zoals ik al heb laten vallen bij mijn “about me” pagina, ben ik opgegroeid op een boerderij, in een heel klein dorpje. Iedereen kent elkaar en zo zijn Angelo en mijn broer Sam al vrienden van sinds ze klein waren. Samen ravotten en met de moto crossen.

Rond 2010 besloot mijn vader om zelf een bedrijf uit de grond te stampen omdat het boerenleven nu eenmaal financieel heel zwaar is. En niet alleen financieel maar ook fysiek. Elke ochtend om 4 uur ging de wekker voor mijn ouders en rond middernacht kropen ze er pas terug in.

En zo’n bedrijf, ja dat draait niet alleen met goede ideeën maar heeft ook werknemers nodig, en Angelo die had werk nodig. Fast forward naar 2021 en Angelo werkt nog steeds in het bedrijf van mijn vader, wat ondertussen het bedrijf van mijn broer geworden is.

Vorig jaar werd dan bekend dat zijn vriendin Tessa zwanger was en dit jaar kreeg ik de vraag of ik hun zwangerschapsfoto’s wou maken. Wilt dat toch wel niet lukken dat ik dat graag doe! En zo een afgelegen boerendorpje heeft natuurlijk massa’s mooie locaties! Tussen de bloesems of gewoon midden in een bloemenveld!

 

CLOSE
error: Content is protected !!