Tanika & Jasper

In 2022 mocht ik het burgerlijke huwelijk van Tanika & Jasper vastleggen. Het was nog niet zeker of er een groot feest zou komen, maar niet veel later namen ze contact op of ik ook hun ceremoniële huwelijk en feest wou vastleggen in mei 2023. Het zou geen traditioneel huwelijksfeest worden, maar een prachtig tentfeest liefst van al in een koolzaadveld. Hun voorliefde voor het mooie gele bloemetje werd heel duidelijk de dag zelf. Ik mocht voordien de locatie, The secret garden, alvast eens bekijken en het zag er toen al prachtig uit.

Een tweetal dagen voor de huwelijksdag kreeg ik een Whatsappje van de bruid. Tijdens het zoeken naar een mooi koolzaadveld in de buurt, werd de bruid in het gezicht gebeten door de hond van een boer. Ze zat op spoed en stuurde een foto door van haar gezicht. Ik was er zeker van, dit mooie feest zou niet meer doorgaan. De wondes waren diep en het zag er al redelijk gezwollen uit. Na goedkeuring van de chirurg besloten ze hun huwelijk toch door te laten gaan. Van een straf bruidspaar gesproken. De wondes werden met pleisters dicht geplakt en de blauwe plekken werden door de visagiste weggewerkt. Uiteraard was het niet 100% weg te werken met make-up. De pleisters waren onder andere nog deels zichtbaar.

Ik besloot om de wondes pas weg te werken met photoshop van zodra de bruid volledig gemaquilleerd was. Ondanks dat geen enkele bruid dit op haar foto’s wil zien, was het toch een onderdeel van het klaarmaken en leek het mij de beste beslissing. Op alle andere foto’s heb ik alle wondes weggewerkt. Het heeft me echt veel werk gekost om het zo goed mogelijk weg te werken op élke foto, maar ik zou het zo opnieuw doen. Dit bruidspaar heeft echt mijn hart gestolen. Hun toewijding aan elkaar en hun positiviteit is echt ongezien.

De dag begon relaxed. Heerlijke koffiekoeken eten met de mama’s en de bruidsmeisjes. Na het klaarmaken was het tijd voor de first look met haar vader. Samen wandelden ze het gangpad van de ceremonie in. De ceremonie en de tent werden aangekleed met de mooiste bloemen van ginger&ginger. Hun prachtige werk maakte de dag compleet. Van het bruidsboeket tot de broches, van de bloemenschommel voor de ceremonie tot de bloemenlusters in de tent. Zelfs de bruid had bloemen in haar haar.

Na de prachtige ceremonie (met een tijdelijke regenpauze tussendoor) kon de receptie goed ingezet worden met de heerlijkste cocktails en mocktails. We namen het bruidspaar tussendoor mee naar een koolzaadveld in de buurt om wat foto’s van hun tweetjes te maken. Foto’s in een geel koolzaadveld konden zeker niet ontbreken. Na de fotosessie kon het avondfeest beginnen met een heerlijk buffet van Bodhi Plantbased. Het diner werd afgesloten met een prachtig taartenbuffet van Vegateau.

Team:

Jurk: Pierre-Yves, Aalst
Kostuum: Van den Bril
Schoenen/riem bruidegom: Ambiorix
Bloemen: Ginger & Ginger
Make-up/haar: Beyond beauty
Ringen/Oorbellen/Takje: Mass Lee
Weddingplanner: Cravat Events
Ceremoniemeester: Fairytale moments
Locatie: The Secret Garden
Catering: Bodhi Plantbased
Taarten: Vegateau

 

error: Content is protected !!