MENU

Ongelofelijk trots. Ik ben ongelofelijk trots dat dit gezinnetje mij al sinds 2013 boekt. Toen waren ze uiteraard nog niet met zen vieren. Ik leerde Shanah kennen toen ik nog studeerde aan de kunstschool. Na onze studies hielden we nog vaag contact maar wat was ik blij dat ze mij in 2013 contacteerde om haar huwelijk met Sander te fotograferen. En sindsdien ben maakten ze er echt een routine van om shoots te boeken. Na het huwelijk kwam ze met de toen o zo kleine Lex naar mijn studio voor een kerstshoot. Niet veel later volgde een zwangerschapsshoot want YES hun tweede zoontje was op komst! Kort na de geboorte ging ik naar hun thuis voor een leuke Newborn shoot van kleine Boris. Ondertussen deden we nog 3 gezinsshoots waaronder deze. Ondertussen zijn de kids al wat groter en het is ongelofelijk dat ik hen mag zien opgroeien. Twee boys met véél energie, en dankzij mama Shanah zijn ze al echte pro’s voor de camera!

 

CLOSE
error: Content is protected !!