Sarah & Ken

In September 2022 mocht ik ook het huwelijk van Sarah & Ken fotograferen. Eentje in de regio waar ik zelf ben opgegroeid, altijd fijn om eens in een vertrouwde omgeving te kunnen werken. Sarah maakte haar klaar in het samenzijn van haar ouders en vriendinnen. Het was een druilerige, regenachtige ochtend en omdat we hier op voorhand al op voorbereid waren, hadden we voor de fotoshoot alvast een binnenlocatie gekozen.

Ken kwam wat later toe en mocht in de veranda met zijn gezicht naar de tuin wachten op zijn bruid. Toen ze op zijn schouder tikte en hij zich omdraaide werd het moeilijk om de tranen te bedwingen. Na de first look trok ik samen met het bruidspaar naar de kruidtuin van Leuven. Normaal gezien zouden we buiten foto’s gemaakt hebben maar door het slechte weer was ons plan B toch wel de beste keuze.

De zoontjes werden iets vroeger van de shoot weggehaald en na de shoot reden we naar het Kasteel van Hoen in Geetbets. Het dorp waar ik ben opgegroeid en het kasteel dat in die tijd “Het kasteel van Es” werd genoemd. De ceremonie vond binnen plaats in een kleine maar gezellige ruimte. Mandy van Elle weddings had de ruimte helemaal omgetoverd.

De ceremonie werd aan elkaar gepraat door Annemiek van Merveil. Het werd een prachtige ceremonie, hoewel de kids daar anders over dachten. Een komisch zicht wanneer ze languit op de grond gingen liggen, of bovenop elkaar gingen zitten. Ze kregen wel de eer om de ringen te dragen in hun eigen Security kistjes en ze mochten ook een persoonlijk huwelijkscontract tekenen met hun vingerafdruk.

Na de ceremonie werd er buiten een receptie gehouden. De regen had het land reeds verlaten en maakte plaats voor een heerlijk zonnetje. Perfect timing! Na de receptie werd er in de feestzaal geklonken op het bruidspaar en nam ik het bruidspaar tussendoor ook mee om in de voortuin van het kasteel nog wat foto’s te maken. Weer een ideaal moment om even de drukte achterwege te laten en te genieten van elkaar.

De openingsdans was verre van typisch. De start van een stevig feestje dankzij Regi dat nog tot de vroege uurtjes doorging.

 

Leveranciers:

Locatie: Kasteel van Hoen
Weddingplanner: Elle Weddings
Muah: Nanja Massy
Saxofoon: Marco Sax
Jurk & Schoenen bruid: JPC Collection
Kostuum & Schoenen bruidegom: Suit Supply
Kledij kids: Mayoral 
Koffertjes ringen kids: weddingdeco.nl
Bruidsboeket: Ginger & Ginger
Bloemen: Wauw events
Catering: Global Cuisine
Ceremoniespreker: Merveil
Zangeres tijdens ceremonie: Robin De La Rue

 

 

error: Content is protected !!