Sara & Stefan

Op vrijdag 14 april mocht ik het huwelijk van Sara & Stefan vastleggen. Ze kozen er bewust voor om dit in intieme kring te vieren én ik kan dat alleen maar toejuichen. Hoewel ik ook zeker fan ben van een dansfeest met een grote bende, kan ik het ook appreciëren als koppels er bewust voor kiezen om enkel met de dichte familie hun dag te vieren.
Na het klaarmaken thuis, reden Sara & Stefan naar het stadhuis van Beringen om hun burgerlijk huwelijk te voltrekken. Het vernieuwde stadhuis van Beringen is echt prachtig geworden (in tegenstelling tot de vele oudere stadhuizen in België). Dit is echt een geschenk voor ons als fotograaf, veel licht, veel ruimte én een persoonlijke ceremonie. Niet gewoon het afratelen van diezelfde teksten uit het burgerlijk wetboek, maar écht iets persoonlijks.
We reden daarna door naar Colette – De vijvers, een 2-sterrenrestaurant in het midden van een natuurgebied in Averbode. We besloten om eerst foto’s te maken van Sara & Stefan, terwijl kon de familie al iets drinken in het restaurant. Gezien het om een privé domein gaat konden we niet zo ver van het restaurant afwijken, maar ver genoeg om toch een aantal mooie plaatjes van hun twee te maken.
En hoe tof was het om hun tweetjes voor mijn lens te hebben. Alles wat ik hen vroeg deden ze met extra veel enthousiasme. Ik probeer er ook altijd een hele spontane shoot van te maken en geef hen de nodige opdrachtjes om met elkaar bezig te zijn, en niet met mij of mijn camera. Na de fotoshoot besloten we nog een paar groepsfoto’s te maken met de familie en daarna konden ze heerlijk gaan tafelen samen. Een korte opdracht voor mij, maar ik vind het des te fijner om dan dezelfde avond al de preview af te kunnen leveren.
Team:
Jurk: La Robbe Blanche, Laakdal
Kostuum: Wellens Men, Herentals
Bloemen: Paliflora, Paal
Muah: Ine Bongaerts
Ringen: Franssen Heritage, Hasselt
Restaurant: Colette – De vijvers, Averbode
error: Content is protected !!