MENU

Deze reeks heeft een klein beetje uitleg nodig. Mijn broer is sinds een aantal jaar samen met Paulliny. Zij is van Braziliaanse/Portugese afkomst en ze hebben elkaar in Portugal leren kennen. Sinds 3 maanden is ze zwanger en ze besloten om een leuke Reveal party te doen. Maar dan wel corona-proof. Er werd een leuke livestream opgezet via de laptop en zo konden de familie en vrienden uit zowel Brazilië als Portugal meevolgen. Haar beste vriendin in België en haar zus in Portugal waren de enige die het geslacht al wisten en die dus ook alles geregeld hebben.

Ze kregen tijdens de reveal party 3 opties om te weten te komen of het een jongen of meisje zou worden. Allereerst prikten ze de grote ballon, maar helaas zowel paarse als groene confetti. Ten tweede openden ze de grote doos, maar ook hier weer paarse en groene ballonnen. Als laatste sneden ze de taart, maar helaas, geen kleur vanbinnen!

Haar zus uit Portugal nam het even over via de livestream. Ze las een brief voor (waarvan ik helaas zelf niets van verstond) en terwijl ze haar brief afrondde werd er bij ons op de achtergrond een roze fakkel afgeschoten. Wantja, het is een meisje!!! Na de reveal schoten ze zelf nog een fakkel af, een kleine bevestiging dat binnen een paar maanden kleine Sofia zal geboren worden. En ze is meer dan welkom in deze familie!

 

CLOSE
error: Content is protected !!