Nele & Dennis

In Juli mocht ik het prachtige huwelijk van Nele & Dennis vastleggen. Ze kwamen bij mij terecht dankzij weddingplanner Mady van Sentimiento weddings & Events. Zij zorgde ervoor dat alles tiptop in orde was die dag en toverde een simpele parochiezaal om tot een heuse feestzaal. Er was helemaal niets meer van te herkennen!

De ochtend begon bij Nele thuis. Hier werden alle bruidsmeisjes en mama’s samen met de bruid opgemaakt. Zowel hun haar als make-up werd gedaan door Ine Bongaerts en haar team. De zon scheen af en toe door de torenhoge ramen en de rust die de meisjes uitstraalden die ochtend was echt heerlijk. Meestal zijn de ochtenden bij het klaarmaken vaak de meest chaotische, dat was hier echt niet het geval. Hoewel er eerder al wel wat traantjes gevloeid waren omdat Dennis een mooie boodschap voor zijn bruid had achtergelaten.

Na het aankleden van de bruid vertrokken we naar de ceremonie die plaatsvond op het grasveld aan de Leyssensmolen te Lommel. Mady had daar een mooie tent geplaatst omdat ze lastminute toch een beetje regen voorspelde, maar die dag deed ze vooral dienst om de zon te blokkeren, ideaal voor het bruidspaar en de gasten. Zo konden ze de ceremonie zonder dichtgeknepen ogen mee volgen en zonder een zonneslag op te doen.

De ceremonie werd begeleid door het Huis van de mens. Riet knoopte de hele ceremonie perfect aan elkaar. Ook de burgemeester was van de partij en zo kon ook het officiële gedeelte tijdens de ceremonie doorgaan. De 4 getuigen mochten ook een speech brengen en het bruidspaar heeft tot tranen toe moeten lachen, heerlijk om hen zo te zien genieten! Tijdens de ceremonie werd er ook gezongen. Dunja (die trouwens ziek was) mocht tussendoor voor prachtige zang zorgen. Ondanks dat haar stem niet 100% was, had niemand daar iets van door. Over professionaliteit gesproken!

Na de ceremonie was er een kleine receptie vlak naast de tent. Er werden heerlijke hapjes geserveerd en zo konden de gasten na de groepsfoto’s nog wat drinken en eten terwijl ik het bruidspaar meenam naar de fotoshoot. We reden door naar de Kristallijn te Lommel. Daar is een prachtig mooie tuin (waar je wel op voorhand toestemming voor moet krijgen) waar we het eerste deel van de foto’s maakten. De middagzon stond hoog dus we besloten om wat leuke schaduwplekjes op te zoeken, maar ook af en toe eens de zon in te gaan, kwestie van voldoende afwisseling in de beelden te krijgen ook.

Toen we daar eenmaal klaar waren reden we naar een privé tuin (waar je dus ook weer toestemming voor moet hebben) om nog wat foto’s met het kevertje te maken. Dat ging helaas niet in de tuin aan de Kristallijn, maar deze privé tuin had een mooie oprit waar het wel kon. We sloten de shoot af met een boze eigenaar omdat het kevertje geparkeerd stond op de oprit en dat mocht dus blijkbaar niet. Tijd om naar de feestzaal te vertrekken!

In eerste instantie had ik wel wat bang van de feestzaal. Het was geen typische feestzaal, maar eerder een parochiezaal. Op de foto’s die ik op voorhand kon vinden zag het er heel donker en ongezellig uit. Gelukkig besloot Mady om te toveren. Met behulp van mooie witte doeken om de muren te bedekken en héél veel lichtjes en kaarsjes werd het al een pak gezelliger. De mooie bloemen van Arima styling maakten het geheel echt af. Het bruidsboeket was er trouwens ook eentje van haar hand. Annelies kan echt de mooiste boeketjes en creaties toveren met bloemen!

De suite kon na een drankje aan één lange tafel aanschuiven. Een gezellig diner met de dichte familie, meer moet dat toch niet zijn? De catering toverde heel wat lekkers op hun mooi gedecoreerde borden (met leuke details van Hoshii, zoals de servetringen en de uit hout gesneden namen). Er werd gespeecht en geklonken en zo kon ook het avondfeest beginnen.

De gasten kwamen na het diner toe en na uitgebreid handjes schudden en de vele kussen besloot ik het bruidspaar nog eventjes mee te nemen. De hemel was zo goed als helder, het perfecte weer voor een mooie zonsondergang. Oorspronkelijk hadden we een locatie in gedachten, maar daar was geen zon meer te bespeuren, dus ik reed wat in het rond en we stopten uiteindelijk aan het kanaal van Lommel. Het bruidspaar wist niet goed wat er van te verwachten maar al snel werd duidelijk dat dit dé locatie was voor een paar romantische foto’s.

Eens terug op de feestlocatie werden er nog wat slideshows gepresenteerd door de vrienden en konden we met de openingsdans van start gaan. Iedereen had sterretjes in de hand maar helaas waren ze nogal snel opgebrand. Tip voor toekomstige bruidsparen: Koop extra lange sterretjes met een lange brandduur, zo ben je zeker dat wanneer de laatste zijn sterretje heeft aangestoken, de eerste zijn sterretje nog steeds brand!

Het feest werd afgesloten met een stevig dansfeest tot in de late uurtjes.

Leveranciers:

Kostuum: Tisser
Schoenen bruid: Tamaris 
Schoenen bruidegom: Floris Van Bommel
Catering receptie aan de molen: Noon by prestige
Weddingplanner & Styling: Sentimiento Weddings & Events
Bloemen: Arima styling
Fotografie: Imperish photography
Ceremoniespreker: Huis de mens ( Riet)
Make-up & Haar: Ine Bongaerts MUA
Zangeres: Dunja mees
Light & Sound: Dries Feyen
Guestcam: Guestcam Stijn
Catering diner: Global cuisine
Servetringen & uit hout gesneden namen: Hoshii

 

error: Content is protected !!