Marie & Ignace

Het eerste huwelijk van de nazomer van 2022. Dat Marie & Ignace het anders zouden aanpakken was al vanaf ons eerste gesprek duidelijk. Geen saaie feestzaal en geen typische dagplanningen.

De dag begon in de badkamer van Marie’s ouders. Een druk bezette badkamer waar Marie haar make-up aan het doen was en de zussen en mama haar jurk aan het strijken waren, terwijl ze die al aan had. Het was een heerlijk tafereel om te zien. Een klein beetje chaotisch, maar oh zo’n mooie spontane momenten.

Gezien Ignace in de woning ernaast zich ging klaarmaken kon ik snel over en weer om ook nog wat foto’s van hem te maken, onderweg naar zijn mooie bruid. Na hun first look trokken we naar Ferme Neelke in Zoersel. We gingen van start met de fotoshoot om die typische planningen ook eens even helemaal om te gooien. Op het domein van Ferme Neelke kan je een aantal pipowagens vinden waar je kan verblijven. Zowel het bruidspaar als een aantal familieleden zouden daar verblijven.

Genoeg afwisseling op het domein; van grote grasvelden tot een toffe schuur met een zwemvijver of gewoon heerlijk door de oprijlaan en het aanpalende bos wandelen. En in het midden van het grasveld een grote tent. Na de shoot ging de ceremonie hier van start samen met een heleboel genodigden. Een prachtige en unieke ceremonie die tussendoor van prachtig klankspel werd voorzien door Stan Nieuwenhuis.

Na de ceremonie was er een uitgebreide receptie aan de tent. Het was een warme nazomerse dag, eentje met enorm veel wespen en gezien ik echt een enorme angst heb voor wespen moet dat wel een zicht geweest zijn voor de gasten, zo een fotograaf die af en toe in paniek met haar armen begon te zwaaien. Tijdens de receptie namen de gasten af en toe een plons in de zwemvijver, ideaal om eventjes af te koelen.

Vlak voor het avondfeest echt van start kon gaan nam ik het koppel nog eventjes apart want tussen al die wolken door kwam de zon nog piepen bij zonsondergang. Ideaal om eventjes van elkaar te genieten en de drukte te verlaten, en het levert altijd de mooiste plaatjes op! Tijdens de receptie werd de tent volledig omgetoverd tot een ware “feestzaal”. Drie lange tafels, volledig gedecoreerd door hunzelf.

Ze besloten om een volledig vegetarisch buffet te voorzien, klaargemaakt door Storm Catering. Op en top afgewerkt tot in de kleinste puntjes en overheerlijk! ‘S avonds werd er ook nog een heerlijk dessertenbuffet voorzien. Geen dansfeest maar wel een gezellig samenzijn met vrienden en familie, meer moet dat toch niet zijn?

 

Leveranciers:

Locatie: Ferme Neelke
Tent: Tipi Solutions
Muziek ceremonie: Stan Nieuwenhuis
Catering: Storm
Jurk: Rebel at heart
Kostuum: Café Costume
Ringen: Elisa Lee

 

 

error: Content is protected !!