Lucky & Leo

In oktober mocht ik met een hele hoop andere gezellige Belgische & Nederlandse dames op reis naar de Portugese Algarve. Georganiseerd door de lieftallige Daphne & Gaby van Female frames, trokken we er een weekje samen op uit. Er stond van alles leuks op de planning waaronder een koppelsessie, zwangerschapssessie en een volledig georganiseerd huwelijk in het mooie Portugal.

Onze eerste dag ging er rustig aan toe, we leerden elkaar alvast wat beter kennen en kregen toen ook onze planning voor de week. Wat had ik hier zo een zin in! Met het koude weer in België was ik blij dat we in oktober nog onder de warme Portugese zon in 28 graden mochten vertoeven. Tot we de dag nadien in actie mochten schieten en het toch wel heel warm was om hier in te shooten.

We reden naar Praia da Marinha en daar tussen de rotsen en aan het strand mochten we in kleine groepjes dit toffe speelse koppel fotograferen. Ondanks dat het “hoogseizoen” voor de vakantiegangers voorbij was, zat het strand echt overvol met zonnekloppers op een handdoekje. We hadden dus twee opties. Ofwel het strand helemaal afwandelen naar het uiterste hoekje tussen de rotsen, ofwel door een rotsformatie klauteren om op een privé strandje terecht te komen. Het werd alvast optie één toen Peggy (onze videografe van dienst) met haar hoofd tegen een punt in de rotsformatie botste en haar voorhoofd open lag. Maar goed dat ik mijn EHBO-kit bij de hand had. Deze heb ik standaard bij mij om mijn koppels (of om mezelf) te verzorgen bij kleine incidentjes.

Lucky & Leo mochten de spits afbijten en werden gedurende de volgende uren door verschillende kleine groepjes gefotografeerd. Zo hadden we allemaal voldoende tijd om hen apart aan te spreken en onze eigen ideeën uit te voeren. Door deze wisselwerking was er ook afwisseling in het licht. Eerst het felle zonlicht bij de rotsen en dan later op de dag de shoot in het water met een iets lagere zon waardoor het licht veel zachter werd.

Team:
Koppel: Lucky & Leonardo
Organisatie: Female frames
Jurk: Dit is Lot
Sieraden: Happy Hippies Atelier
Locatie: Praia da Marinha

 

 

error: Content is protected !!