Lisa & Mattias – Part 2

Op zaterdag mocht ik dan deel twee vastleggen. Lisa & Mattias gaven elkaar op vrijdag al het ja-woord in het stadhuis van Leuven, op zaterdag zouden ze het ja-woord geven op hun prachtige ceremonie in Herkenrode.

De ochtend ging van start bij B&B Winning de Zwaan. Een prachtige hoeve in Spalbeek (deelgemeente van Hasselt). Hier maakte Lisa zich klaar, samen met haar mama en stiefpapa. Het was een snikhete dag dus de airco in de slaapkamers was een extra pluspunt. Mattias zou zijn bruid hier voor het eerst zien op de binnenkoer. Dit keer had Lisa een prachtig lange jurk met een kanten topje erover en Mattias koos voor een beige linnen kostuum. Ze zagen er prachtig uit samen.

Na de first look op de binnenkoer trokken we richting Herkenrode voor de fotoshoot. Eerst maakten we een aantal foto’s in de kapel (lekker fris uit de zon) en nadien besloten we nog in een bloemenveldje en in de tuin foto’s te maken. Gezien Lisa het moeilijk had met het felle zonlicht besloten we om de zonnebrillen op te houden. Af en toe een stoere foto ertussen moet kunnen, toch?

Na de fotoshoot ging de ceremonie in de tuin van start. Alsof het hun gegund was besloten de wolken de zon eventjes te blokkeren. De ceremonie was nog steeds warm, maar wel veel dragelijker voor het koppel en de gasten. Een fris drankje erbij maakte het helemaal af. Hun ceremonie werd begeleid door de broer van de bruid. Hoewel hij geen ervaring had met het begeleiden van een ceremonie, ging het hem heel goed af. De speeches van familie en vrienden waren persoonlijk, emotioneel en tegelijk af en toe ook grappig.

Na de ceremonie kon iedereen afkoelen op de receptie. Zelfs de wespen hadden het moeilijk en besloten in de champagne te baden. Na de aankomst van de avondgasten kon het diner van start gaan. Een heerlijk buffet van Cachet in de tiendschuur van Herkenrode. Tijdens het diner nam ik het koppel nog eventjes mee naar buiten, waar we foto’s bij zonsondergang op het binnenplein van Herkenrode maakte.

Ze sloten het feest af met een prachtige openingsdans en een stevig dansfeest.

Team:

Trouwkleed: Maxim’s Couture / Talyna Lyn
Schoenen: Loeffler Randall
Juwelen: Abrazi
Muah: Make up by Jules
Bloemen: BloemBloem, Kessel-Lo
Ringen: Cjewels
Kostuum & schoenen: Suitsupply
Armband: Pig&Hen
Locatie: Tiendschuur Herkenrode
Catering: Cachet
B&B: Winning De Zwaen, Spalbeek

 

error: Content is protected !!