Leentje & hannes

Eind Juli mocht ik het huwelijk van mijn jeugdvriendin Leentje fotograferen. Ook zij pakten het anders aan en besloten om hun ceremonie en feest in eigen tuin te houden.

In de ochtend mocht ik eerst bij Hannes foto’s gaan maken. Gezien Leentje 2 jurken zou dragen die dag en de eerste jurk minder van belang was, leek het hun leuker om het klaarmaak moment van Hannes ’s ochtends in beeld te brengen. We reden naar hun thuis waar ze elkaar voor het eerst zagen en reden verder naar het gemeentehuis in Leopoldsburg. Na het officiële jawoord reden we terug naar hun thuis.

Leentje verdween weer even van het toneel en dit keer mocht ik haar klaarmaak moment vastleggen. De eerste jurk had zijn dienst gedaan en de tweede jurk kwam tevoorschijn. Er was wel extra veel toewijding voor het kapsel van Leentje, de eerste jurk had ze over haar hoofd moeten aantrekken en ze was echt niet van plan haar mooie kapsel te ruïneren. Dus haar zus kreeg de eer om de eerste jurk open te knippen met een schaar. Niemand was op de hoogte van de jurk-wissel, dus het werd een extra speciale intrede bij de ceremonie in de tuin.

De ceremonie werd begeleid door Carl van het huis van de mens. Broers, zussen en vrienden mochten speechen en de traantjes vloeiden al snel. Een prachtige intieme ceremonie in eigen tuin, gestyled door Leentje en haar weddingstyliste Selinderella. Na de ceremonie kon het feest van start gaan. Lekkere hapjes en drankjes, leuke spelletjes in de tuin, een springkasteel en muziek om stevig op te dansen. Ook werd er voor lekker eten gezorgd door Mi Streetfood, een Aziatische roodtruck met heerlijke (soms wat spicy) gerechten.

Toen iedereen voldaan was kwamen de eerste avondgasten toe. Zij konden nog mee eten van het zelfgemaakte dessertbuffet, want ja zo zot was ze wel, de dagen voordien nog een hele hoop desserts maken. Na het dessert was het tijd om het dansfeest officieel te openen met de openingsdans. Het werd een stevig feest tot in de late uurtjes en er waren zelfs campingplaatsen voorzien zodat de mensen die van ver kwamen konden blijven overnachten en de volgende ochtend gezellig mee konden ontbijten.


Leveranciers:
Licht & Geluid & Muziek: DJ Karamba en Mike Vandebriel
Kostuum: Suitsupply
Trouwjurk: Bruidsmode Outlet
Haar en make up : Aysegül Balci Hairboutique
Bloemen en détail aankleding: Selinderella
Trouwringen: Wiezewasjes
Weddingplanner: Leentje samen met Selinderella
Borden en bestek; Festarent
Love letters : Licht-Letters.be
Late night snack: Eetwagen.be
Wc Wagen: Jeko
Drank en frigo’s : Dranken Gijbels PAAL
Vuurstokjes : TNTfireworks

 

error: Content is protected !!