Laurien, Thomas & Rufus

Begin dit jaar leerde ik Laurien & Thomas kennen. Ze boekten een kennismakingsgesprek voor hun huwelijk eind juli ’23. Twee toffe avonturiers die net als mij met een puberende hond in huis zaten. Na een aangenaam gesprek besloten ze om bij mij te boeken en niet veel later kreeg ik dan ook een bericht voor een toffe verlovingsshoot. Zo konden ze de foto’s voor hun huwelijksuitnodigingen gebruiken.

We hadden een paar data in onze agenda vastgelegd voor de shoot maar er werd telkens slecht weer voorspelt, tot afgelopen zondag. Er was mogelijks een kans dat het toch droog zou blijven en met een beetje geluk zou de zon er zelfs nog doorkomen. We spraken af op de parking van de Lommelse Sahara en we hadden ons voorgenomen dat we alvast geen zon meer gingen zien, maar waren al blij dat toch niet regende.

Onze shoot begon tussen de bomen en de wolken waren echt donker. Een kwartiertje verder begon het dan ook nog eens te druppelen, maar door de felle wind zag ik aan de horizon al wolken verdwijnen. Zouden we dan toch nog zon krijgen? En ja hoor, na 20 minuten scheen de zon en heeft ze voor een prachtige zonsondergang gezorgd. De aanhouder wint zeggen ze toch altijd he?

Rufus, hun puberende hond, mocht ook mee op de foto. Tot hun verbazing werkte hij echt heel goed mee, mooi poseren, af en toe wat zot doen en in het zand graven, maar al bij al een ideaal fotomodel! En Laurien en Thomas? Wel die twee hadden volgens mij stiekem al geoefend, de liefde tussen hun twee spatte er echt vanaf! Ik kan al niet wachten tot eind juli om hun huwelijk te mogen fotograferen!

 

error: Content is protected !!