Laurence & Manu

In juni mocht ik het huwelijk van Laurence & Emmanuel fotograferen. Door corona werd hun huwelijk reeds verplaatst en nu kon het eindelijk doorgaan dit jaar. Het koppel verbleef samen met de suite reeds op de locatie, La ferme de balingue, in Silly. Rond 8 uur in de ochtend stond ik al paraat op de locatie om de bruid en bruidegom te fotograferen tijdens het klaarmaken. Omdat ik wist dat ik ogen tekort zou komen liet ik mijn collega Annelies mij om 9 uur vervoegen om de hele dag mee te fotograferen. Zo wist ik dat er geen enkel moment of detail zou ontbreken in de fotoreeks, gezien de stevige planning en de grote locatie.

Rond 10 uur was het dan eindelijk zover. Manu zou zijn Laurence voor het eerst zien in haar prachtige jurk. We besloten de first look in de tuin te doen. Manu zijn ogen straalden toen hij zijn bruid voor het eerst zag, en zo ook die van Laurence. Na de first look trokken we verder de tuin in voor de fotoshoot met hun tweetjes, gevolgd door de shoot met de suite voor een paar leuke groepsfoto’s.

Na de fotoshoot verzamelde de suite aan de ingang en reden ze samen naar de kerk van Edingen waar de kerkelijke viering zou plaatsvinden. De kerk was mooi aangekleed met kaarsen en bloemen. Na het jawoord en dé kus werd er buiten de kerk nog wat gedronken. De plaatselijke brasserie aan de overkant zorgde voor wat fris. Niet veel later trokken ze terug richting La ferme de balingue.

Er werd een lekkere lunch voorzien voor de suite gevolgd door de eerste receptie van de dag. De gasten die op deze receptie aanwezig waren, zouden ook een paar uurtjes later weer vertrekken. Tussen de eerste en tweede receptie werden er nog toffe foto’s gemaakt met de bruidsmeisjes, vriendinnen en vrienden van bruid en bruidegom. Receptie twee ging van start, hier arriveerden de gasten die mee aan tafel zouden schuiven. Ook hier werden weer wat leuke foto’s gemaakt én de bruid besloot om haar boeket in de tuin weg te gooien. De gelukkige dame die het boeket had opgevangen was laaiend enthousiast dat zij het boeket had kunnen vangen.

Na de receptie werd iedereen naar binnen geroepen voor de start van het diner. De schuur werd aangekleed met prachtige bloemen. Tussendoor de gerechten werd er nog gespeecht en nam ik het koppel mee naar de tuin voor 15 minuten om nog een paar foto’s bij zonsondergang te maken. Zo konden zij even relaxen van de drukte die zich binnen afspeelde en konden we de fotoreeks compleet maken.

Na het diner kwamen de avondgasten toe en werd er na de openingsdans stevig gedanst op de dansvloer. Het was duidelijk dat iedereen nood had aan een stevig dansfeestje na corona, er werd tot in de late uurtjes gefeest.

 

Leveranciers:

Locatie: La ferme de balingue, Silly
Catering: The great traiteur, Brussel
Ceremoniemeester & Rentals: Wondrous Wedding & Events, Mechelen
Visagiste: Peggy timmermans
Haar: Martine Gevers
Jurk: Charly A, Brussel
Bloemist: Degroote Bloemen, Antwerpen
Juwelen bruid: imagin jewels, AntwerpenSwarovski
Schoenen bruid: Mango
Ringen: Pelugi, Antwerpen
Kostuum & strikje bruidegom: Café Costume, Antwerpen
Schoenen bruidegom: Huis de winter, ’s Gravenwezel
Bloemen bruidsmeisje: Blombloem
Drukwerk: Uitgelijnd, Antwerpen
Oldtimer: Kombi-Legend, Beersel
Traiteur: The Great Traiteur, Brussel
Fotobooth: De flitspaal, Kortrijk
Welkomstbord & ringendoosje: Visuall, Opwijk
DJ: Ben Sas
Second shooter: Annelies Van den Borre

error: Content is protected !!