Laura & Kristof

In maart 2020 leerde ik Laura & Kristof kennen op een huwelijksbeurs in Antwerpen. Corona begon stilletjes aan in onze levens binnen te sijpelen en tijdens de beurs werd er al ontsmettingsgel voorzien voor de bezoekers. Laura kwam een babbeltje slaan en helaas hadden ze al reeds hun fotograaf geboekt maar ze zagen het wel zitten om mee te doen aan de fotoshoot wedstrijd die ik op de beurs had voorzien. Een onschuldige hand trok hen uit alle papiertjes en zo nam ik terug contact met hen op.

We besloten om de shoot in mei 2020 te laten doorgaan. Huwelijken waren toen al niet meer aan de orde dankzij corona, maar kleine shoots buiten konden nog wel. Nog voor we de shoot in mei lieten doorgaan mailde Laura mij dat ze hun toch niet zo goed voelde bij de huidige fotograaf omdat de communicatie stroef verliep, beter gezegd, er werd gewoon niet meer op hun mails gereageerd. We planden een zoom-gesprek en al snel werd duidelijk dat dit een match made in heaven was.

Ondertussen was Corona nog steeds aanwezig en besloten Laura & Kristof hun huwelijksfeest van mei 2021 naar mei 2022 te verplaatsen. Ze wouden wel graag op hun oorspronkelijke dag een first look doen, want nog een jaar die jurk verborgen houden was toch net iets te moeilijk voor Laura. Dus we spraken af aan de Lommelse Sahara (waar we het jaar voordien ook de shoot lieten doorgaan). Kristof stond aan het water haar op te wachten én wat een mooi moment was dit. Een stoere alternatieve bruid kwam aangewandeld en wat was het plaatje compleet met hun tweetjes samen.

In mei dit jaar was het dan éindelijk zover. Het huwelijk kon doorgaan en ze maakten er een tof maar intiem huwelijksfeest van in feestzaal De Bosch te Lummen. Een prachtige ceremonie vond plaats in de tuin gevolgd door een receptie en nadien een diner in de feestzaal.

Wat de meeste gasten niet wisten en wat mij voor altijd zal bijblijven, is hoe toegewijd Laura wel niet is voor de katjes en kittens die ze opvangt in haar cat shelter. Ze had een nestje van een paar kittens die slechts een paar weken oud waren. Slechts ééntje had het voorlopig overleeft en ze zou haarzelf slecht gevoeld hebben als ze iemand anders de taak had gegeven voor de laatste kitten die dag te zorgen. Dus ze nam alles mee naar de feestzaal, installeerde alles in een slaapkamer van de b&b waar ze elk uur de kitten zou gaan voeden. ELK UUR. Ongelofelijk met hoeveel toewijding zij die dag heeft gezorgd voor die kitten. Jammer genoeg kreeg ik de dag nadien een mailtje dat de kitten het desondanks niet had overleefd. Maar één ding is zeker, beter had de kitten het niet kunnen hebben. Laura heeft écht alles gedaan om dit kleine wezentje het beste te geven.

 

Leveranciers:

Jurk: Grace loves lace
Kostuum, strikje & schoenen: Tisser, Mol
Ringen: Best of both, Amsterdam
Feestzaal/traiteur: De Bosch, Lummen / Bo Minten
Ceremoniespreker: Quinta Essentia
Live muziek: Press Pauze
Verhuur meubilair: Festium feestverhuur
Make-up: Lynn Croes
Videograaf: Alix Temmerman videography

error: Content is protected !!