Kathleen & Benjamin

Het huwelijk van Kathleen & Benjamin, was er eentje van 2 dagen. Op woensdag trouwden ze voor de wet in Hoeve Dieseghem te Mortsel. Ik mocht het wettelijke gedeelte met een glaasje bubbels achteraf vastleggen. Er werden ook al een paar familiefoto’s gemaakt. En gelukkig maar dat we dat gedaan hadden, want toen ik vrijdag deel twee mocht vastleggen waren de ouders van Benjamin er niet bij. Woensdag voelde ze zich al niet zo goed, en donderdag kwam het verdict; Corona. Ondanks de tegenslag dat ze er niet bij konden zijn besloten ze om er de beste dag ever van te maken.

Kathleen maakte haar klaar samen met haar ouders en haar zussen. Het was een rustige ochtend en de zon was al vroeg van de partij. Het zou die dag één van de warmste dagen van Juni worden. Benjamin kwam later die ochtend aangereden met de volkswagen busjes waarin de suite gedurende de dag zou rondrijden. Ze besloten om de first look in de tuin door te laten gaan. Na de first look werd er een mini lunch in de tuin gehouden alvorens te vertrekken naar de kerk.

De kerkelijke viering vond plaats in de kerk van Edegem. Het werd een mooie maar emotionele viering. Na de ceremonie trokken we met het bruidspaar erop uit voor de fotoshoot. De shoot ging door in Hof ter Linden te Edegem. Na de shoot reden we door naar de feestzaal Hof ten Riemen in Heist-op-den-berg. Hier werd een receptie gehouden gevolgd door een diner.

’s Avonds kwamen er nog avondgasten toe die mee mochten aanschuiven aan het dessertbuffet. De taart die Kathleen & Benjamin aansneden werd gemaakt door Kathleen’s vader. Vroeger hadden ze zelf een restaurant. Na het dessert werd er eerst nog een spelletje gespeeld met bruid en bruidegom gevolgd door de openingsdans.

 

Leveranciers:

Jurk: JPC Collection, Antwerpen
Schoenen: Moments by content, Ronse
Juwelier: Juwelier Van Rooy, Mortsel
Ringen: Atelier P, Wijnegem
Kostuum, das en schoenen Benjamin: Café Costume, Antwerpen
Haar/make-up: Café Beauté, Hasselt
Ceremoniemeester/ ceremoniewagens (via ceremoniemeester): Lamont Ceremonie, Wortegem-Petegem
Feestzaal, traiteur/catering: D-riem, Heist-op-den-berg
DJ: Geert Biesemans
Bloemist: Helder Ruiker, Berchem

error: Content is protected !!