MENU

Kat boekte me een tijd geleden voor een bedrijfsshoot. Ze had een eigen Yoga zaak en was ook nutritionist. Na de shoot bleven we contact houden en al snel was duidelijk dat het echt goed klikte tussen ons. Kat was velen jaren geleden van Amerika naar België verhuisd voor de liefde. Helaas bleef die liefde niet lang duren, maar ondertussen was ze wel echt gelukkig hier in ons belgenlandje. Niet veel later leerde ze Indro kennen. Ze besloten om te trouwen, eerst in Amerika bij haar familie en nadien in België. Ik mocht dus foto’s maken op hun huwelijk, een prachtig huwelijk met een mooie bolle buik, want niet veel later kwam Aiden ter wereld! Een aantal yogashoots later en ik mocht ook hun mooie gezinnetje weer shooten. In April 2021 gaan ze verhuizen naar The States. Hopelijk kan ik hen daar eens bezoeken, ik weet dat ik ze hoe dan ook zal missen. Zeker dat guitige lachje van kleine Aiden!

 

CLOSE
error: Content is protected !!