Karen & Glenn

In 2020 mocht ik de zwangerschap van Karen & Glenn vastleggen. Een prachtige nazomerse dag in een paar mooie weides die eigendom van hun familie waren. Kort nadien zouden ze zich verloven en kreeg ik de vraag of ik hun huwelijk mocht vastleggen. Het was de bedoeling om hun intieme huwelijk stiekem vast te leggen, want in eerste instantie zouden ze zonder de familie trouwen. Last minute beslisten ze toch om het iets groter te doen.

Karen maakte haar klaar bij hun thuis, samen met haar mama. Het werd een relaxte ochtend. Ferre mocht alvast aanbellen met papa Glenn voor de first look. Samen met de suite werd er een eerste glaasje op het bruidspaar geklonken. Na de lunch trok ik samen met het bruidspaar door Herentals om op een aantal mooie plekjes foto’s te maken. Het bruidspaar zocht de plekjes zorgvuldig uit. De meeste plekjes hadden ook een speciale betekenis voor hun.

Op het einde van de shoot kwamen de ouders van Karen samen met hun zoontje Ferre tot aan het begijnhof in Herentals. Hier maakten we nog een paar foto’s samen met Ferre, die het soms ook leuk vond om de foto’s van zijn ouders te “photobomben”. Na de shoot trokken we naar Kasteel Le Paige in Herentals, hier vond de burgerlijke ceremonie plaats. Met een bomvol zaaltje vol gasten zeiden ze beide volmondig ja!

Na de ceremonie kon iedereen de straat oversteken voor de receptie aan restaurant Tafereel. De receptie werd opgedeeld in twee delen. Het eerste deel was voor de vrienden die na een uurtje ongeveer vertrokken. Enkel de suite bleef nog voor het tweede deel. Tijdens de receptie besloten we nog wat foto’s in de serre te maken en ook nog wat groepsfoto’s met de familie.

Na de receptie mocht iedereen naar binnen waar ze met zen allen rond een grote lange tafel mochten plaatsnemen. Het bruidspaar besloot om ter plaatse hun geloften uit te spreken. Een emotioneel moment voor hun beide. Na de geloften kwam de eerste gang tevoorschijn. Bij het Tafereel maken ze gebruik van een origineel tafelsysteem. Aan de ene kant van de gordijn wordt alles heerlijk klaargemaakt en geserveerd, aan de andere kant wachten de gasten. Als alles klaar is opent het gordijn en schuift een tweede tafelblad naar de gasten toe.

Voor het hoofdgerecht besloot het bruidspaar om een kleine openingsdans te doen, om hun mooie dag compleet te maken.

 

Leveranciers:

Kleed: De Bruidsmode Outlet
Schoenen: Tamaris
Bruidsboeket: Lieselot’s of flowers
Juwelen: Swarovski
Muah: Maq’nart
Ringen: Elke Van Herck
Kostuum & vlinderdas: Wellens Men
Schoenen: Floris Van Bommel
Kostuum Ferre: JBC
Restaurant: Tafereel

 

error: Content is protected !!