Jana & Vincent in de Italiaanse Dolomieten

Jana nam in Juni 2022 contact met mij op voor hun huwelijk in 2024. Gezien mijn agenda toen nog niet open stond voor 2024 nam ik in december terug contact op. Ze kwam toen met de vraag of ik ook buitenlandse opdrachten deed, want hun huwelijk in het buitenland organiseren was niet mogelijk, maar een shoot in het buitenland zagen ze wel zitten. Een vraag die ik maar al te graag hoor, want JA ik doe ook buitenlandse opdrachten. Of het nu een huwelijk in het buitenland is, een elopement in het buitenland of een shoot in het buitenland; Count me in!

Niet veel later waren we onze reis aan het plannen. Zij zouden van Italië doorreizen naar Madeira en ik zou hen tijdens hun Italiaanse reis vergezellen voor een paar dagen. Deze keer nam ik mijn partner mee op sleeptouw. Hij aarzelde wel een beetje of het wel een goed idee was, maar dankzij hem was het voor Vincent veel aangenamer om tot drie keer toe voor mijn lens te staan tijdens hun reis. De sfeer was relaxed en ook buiten de shoots konden we het goed met elkaar vinden.

We besloten dus op drie locaties te shooten in vier dagen. Onze shoot begon op de bergtop van Cadina Di Misurina. Een stijle wandeling naar boven, vlak voor zonsondergang. Het was duidelijk een populaire locatie want we mochten aanschuiven op de top voor een aantal foto’s. We besloten ook buiten de bergtop op de locaties rondom de berg foto’s te maken. Geen ellenlange wachtrijen, en wat een prachtige vergezichten.

De volgende dag stond onze shoot in Lago Di Braies op de planning. We hadden op voorhand het meer afgehuurd voor deze fotosessie. Er hangt uiteraard wel een prijskaartje aan vast, maar er mag niemand anders op het meer. Pas na onze fotosessie mochten de toeristen een bootje afhuren om op het meer te varen. We deelden het meer wel met een ander koppel en een andere fotograaf, maar dankzij een goede communicatie merkten we daar praktisch niets van. Het was wel wennen om met een bootje te varen en foto’s te maken, maar gelukkig had ik mijn partner meegebracht en kon die varen terwijl ik foto’s maakte. Voor Jana & Vincent was deze shoot denk ik wel de meest uitdagende omdat er echt héél veel volk langs de kant stond toe te kijken.

Onze laatste shoot was normaal op een ander meer voorzien, maar last minute besloten we om bij Lago Di Landro foto’s te gaan maken. We besloten naar daar te rijden wanneer de regen even gestopt was, en de weergoden waren ons goed gezind. Tijdens de shoot bleef het droog en het begon pas met regenen toen we klaar waren. De ondergrond die eerder klei-achtig was in plaats van zanderig, zorgde wel voor grappige taferelen. Met hun witte gladde Nike sneakers gleden ze regelmatig uit. Gezien het de laatste shoot was besloten ze ook om er volledig voor te gaan. Vuile outfits én in het water lopen met hun kleren aan. De perfecte afsluiter van onze korte week samen.

Dit jaar mag ik hun huwelijk in de zomer vastleggen, hier in België, en ik kijk er nu al naar uit. Ik weet nu al dat het een topfeest gaat worden en ik kan al niet wachten om hun prachtige dag vast te leggen!

Team:

Fotografie: Imperish Photography
Assistent: De beste partner ever, Dennis
Videograaf: Michael Jami

 

error: Content is protected !!