MENU
mother daughter mama dochter familiesessie

INVESTMENT

Die mooie bolle buik tijdens je zwangerschap, het moment dat je jouw partner ten huwelijk vraagt, gezellige momenten met het gezin, het vieren van jullie liefde voor elkaar of die mooie huwelijksdag die jullie al maandenlang tot in de kleinste details aan het plannen zijn. Ja, een goede fotograaf heeft zijn prijs, maar de foto's die je ervoor in de plaats krijgt zijn onbetaalbaar. Het is een investering voor het leven. Foto's vol liefde en échte emoties, foto's die jullie band weergeven. Een tastbare herinnering voor later.

drie opties

MIJN PAKKETTEN

dansen tijdens zonsondergang op een huwelijksfeest in de kasteelhoeve te avelgem

WEDDING

Huwelijkspakketten starten vanaf 8 (aaneensluitende) uren. Inclusief een online galerij om te delen met vrienden en familie, een luxe box met USB en prints, een mini album en een slideshow preview.

VANAF €2299
Bruid en bruidegom poseren tijdens huwelijk in Portugal

DESTINATION WEDDINGS

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Willen jullie de liefde vieren op een unieke bestemming? Stuur me een berichtje en we bekijken samen de mogelijkheden! Neem me mee op jullie liefdesavontuur!

PRIJS OP AANVRAAG
mama en dochter lachen naar elkaar tijdens zonsondergang in Lommel

Love & Family

Liefde, familie, vrienden, huisdieren, aanzoeken, baby's, ... stuur me een berichtje en we bekijken samen de mogelijkheden! Bij elke shoot zit er ook een mini album inbegrepen.

VANAF €349
huwelijksfotograaf limburg gezinsfotograaf

Q & A

Waarom een professionele fotograaf inhuren?

De perfecte foto maken is meer dan alleen maar klikken. Je oom maakt misschien mooie foto's, maar een professionele fotograaf is de hele dag op jullie gefocust. Terwijl hij lekker aan het kletsen is met familie en iets drinkt, zal ik ervoor zorgen dat er geen moment verloren gaat. Na de bruiloft werk ik dag en nacht om de beste foto's te bewerken, zodat je ze tussen de 3 a 6 weken al in je mailbox hebt én zorg ik voor een preview de dag na jullie huwelijk.

Wij zijn wel geen fotomodellen...

Zo met twee voor de camera staan is best wel spannend als dit de allereerste keer is. Daarom vind ik het belangrijk dat we er geen geforceerd moment van maken. Zie het als een leuke wandeling met mij, we gaan samen op pad, ik geef jullie leuke opdrachtjes zodat jullie met élkaar bezig zijn. Het resultaat? Leuke en spontane foto's waar jullie nog lang van kunnen nagenieten.

Wie kiest de fotolocatie?

Het liefste van al fotografeer ik in de natuur. Maar het is altijd leuk als de locatie ook een emotionele betekenis voor jullie heeft. Ik denk dan bijvoorbeeld aan een bos waar jullie graag gaan wandelen, misschien zelfs een plekje waar jouw partner je ten huwelijk gevraagd heeft, of gewoon een locatie die jullie zelf supermooi vinden. We bekijken samen wat mogelijk is binnen jullie planning.

Wat als het nu regent op onze trouwdag?

We bekijken altijd op voorhand welke mogelijke binnenlocatie we kunnen gebruiken in geval van slecht weer. Zo zijn we op voorhand al voorbereid en hoeven we de dag zelf niet meer te stressen. We maken er hoe dan ook iets moois van samen, of het nu buiten in de natuur is of in een toffe binnenlocatie.

Wil jij graag de huwelijksbrochure ontvangen?

Laat hier dan jouw gegevens achter

CLOSE
error: Content is protected !!