MENU
koppel familie shoot

INVESTMENT

Fotografie is een investering voor het leven. Het inhuren van een goede fotograaf heeft een prijs. Als je een goedkope fotograaf wilt, ben je hier aan het foute adres. Ik heb door de jaren heen ervaring opgedaan en blijf dagelijks investeren in opleidingen en de beste apparatuur om ervoor te zorgen dat jullie de beste foto's krijgen. Dus als jullie herinneringen willen die een leven lang meegaan, kan je op mij rekenen.

drie opties

MIJN PAKKETTEN

huwelijk fotografie

WEDDING

Huwelijkspakketten starten vanaf 8 uur. Elk pakket bevat het aantal uren dat je kiest, een online galerij om te delen met vrienden en familie, een handgemaakt doosje met USB en 10 prints samen met een slideshow.

VANAF €1899

DESTINATION WEDDINGS

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Wil je de liefde vieren in een ander land? Stuur me een berichtje en we bekijken samen de mogelijkheden! Neem me mee op jullie liefdesavontuur!

PRIJS TE BESPREKEN
couple liefde water

Love & Family

Liefde, familie, vrienden, huisdieren, aanzoeken, baby's, ... stuur me een berichtje en we bekijken samen de mogelijkheden!

VANAF €299
Huwelijk Wedding liefde

Q & A

Waarom een professionele fotograaf inhuren?

De perfecte foto maken is meer dan alleen maar klikken. Je oom maakt misschien mooie foto's, maar een professionele fotograaf is de hele dag op jou gefocust. Terwijl je oom aan het kletsen is met familie, iets drinkt, zal ik ervoor zorgen dat er geen moment verloren gaat. Na de bruiloft werk ik dag en nacht om de beste foto's te bewerken, zodat je ze in minder dan 2 weken in je mailbox hebt!

Wat als je ziek bent op onze huwelijksdag?

Ik denk dat dit een van de belangrijkste vragen is om te stellen. Het kan iedereen overkomen: ziek zijn of een been breken. Ik zorg altijd voor een reservefotograaf voor elke bruiloft die ik boek, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een no-show op je trouwdag. Voor andere shoots kunnen we gewoon een nieuwe datum afspreken!

Wie kiest de fotolocatie?

Als jullie een paar locaties in gedachten hebben, kunnen we kijken welke het beste past. Heb je geen idee? Dan stel ik zelf een paar leuke locaties voor. We beslissen altijd samen wat het beste is en wat mogelijk is binnen de tijdsspanne en het budget.

CLOSE