Goedele & Michael

Goedele & Michael besloten om van hun huwelijk een festival huwelijk te maken voor de dichte familie en vrienden. Een huwelijk dat volledig in handen was van top weddingplanner Sophie van Art of Events. Hun luxueuze aanpak heeft van dit tenten-huwelijk een prachtige luxe Glamping gemaakt.

Gezien Goedele haar broer naast haar woont, was het voor Goedele en Michael ideaal om hun apart klaar te maken. Michael mocht de ochtend spenderen bij zijn schoonbroer en Goedele kon met haar kindjes gewoon thuis blijven. Bij Michael begon de ochtend onder het mes. Namelijk het mes van de Barber die aan huis zijn baard kwam scheren en zijn haar kwam stylen. Het hoeft niet altijd de bruid te zijn die gepamperd mag worden op de huwelijksdag, toch?

Zijn schoonbroer mocht hem nadien helpen met het strikje en het goedleggen van zijn outfit. Na een paar portretjes mocht ik aan de overkant hetzelfde gaan doen. Goedele was ondertussen al bijna klaar met de make-up en de haren. Haar dochter mocht haar helpen met het dichtdoen van de jurk en ook hier maakte ik een paar portretjes van de bruid. Dan was het eindelijk zover. Michael besloot via de tuin naar binnen te komen voor de first look. Hun ogen straalden toen ze elkaar voor de allereerste keer in bruidskledij zagen. Ook de familieleden konden het niet droog houden, de mama van Goedele stond vol trots naar het bruidspaar te kijken. Tijd om naar het gemeentehuis van Bree te vertrekken voor het wettelijke huwelijk. En een oldtimer bruidswagen kon dan toch écht niet ontbreken. Een kleine verrassing van Michael voor zijn prachtige bruid.

Na het ja-woord op het gemeentehuis trok iedereen richting wijndomein De Steinberg in Bree. Art of Events had er een heus Glamping-concept neergezet. Alle gasten konden in een eigen tipi-tent verblijven en zowel de ceremonie als het diner en het dansfeest konden doorgaan in twee prachtig grote tipi-tenten. Dit alles in het midden van het prachtige wijndomein. Elke tipi had zijn eigen nummer en “sleutel”. In de ochtend werden er emmers met vers water voorzien zodat de gasten hun konden opfrissen. De gasten werden met golfkarretjes van de parking tot aan de tipi’s gebracht. Zo hoefden ze niet met hun nette schoenen (en hakken) door de grind en kiezels wandelen en konden ze al hun koffers makkelijk meenemen. Het team van Art of Events reed de gasten rond, een echte luxe service dat helemaal in het plaatje van de luxe Glamping paste.

Van zodra iedereen gesetteld was kon de ceremonie beginnen. De intrede van Goedele werd begeleid door haar dochter en vriendinnen. Ze voerden een uniek dansje uit op het liedje van Bruno Mars, “Marry you”. Zelfs Goedele danste op het einde mee. Een unieke gepersonaliseerde ceremonie waarin hun vrienden en familie het woord namen en ze een prachtig handfasting ritueel gebruikten om hun liefde te binden. Samen met de kinderen, die ook de ringen mochten brengen. Want ook voor hun was het een belangrijke dag. Tijdens de ceremonie had het best wel hard geregend, maar eens de ceremonie voorbij was, kwam de zon zelfs piepen.

Nele van Gesmaakt zorgde samen met haar collega voor het lekkerste eten. Zowel de kids als de volwassenen kregen prachtig culinaire bordjes voorgeschoteld en dit in combinatie met de heerlijke wijnen van het domein zorgde voor de finishing touch. Na het diner werd er nog een dansje door de dochter en haar nichtje uitgevoerd. Uiteindelijk was iedereen mee aan het dansen, werd de openingsdans ingezet en werden de beentjes losgeschud op de dansvloer. Er werd tot in de late uurtjes gedanst.

De volgende ochtend stond er weer een royaal ontbijt klaar. Nele van Gesmaakt had dit ontbijt in de vroege uurtjes voorbereid en zo kon iedereen gezellig samen ontbijten. Nagenieten van het prachtige feest en relaxed afscheid nemen van het koppel.

Team:

Weddingplanner: Art of Events
Locatie: Wijndomein De Steinberg
Catering: Gesmaakt
DJ: Dj Jerrooo

De rest van het team plaats ik binnenkort nog online.

 

error: Content is protected !!