Familie Van den Rul

Grote groepen fotograferen is niet altijd makkelijk, zeker niet als er nog kleine kindjes bij zijn. Een hele opgave om iedereen tegelijk naar de camera te doen kijken en ervoor te zorgen dat er geen kinderen “ontsnappen”. Daarom laat ik de kids gewoon hun gang gaan. Als ze weglopen, dan zorg ik ervoor dat ik die momenten ook vastleg. Want hoe leuk is het om achteraf die kleine rebellen in actie te zien.

Deze shoot was een cadeau voor de grootouders. Een fotomoment samen met hun kinderen en kleinkinderen. We besloten om de shoot in Hechtel door te laten gaan. Je hebt hier een aantal mooie gebieden met bos en zand, ideaal om in te ravotten zonder de kledij al te vuil te maken. Het werd ook al snel duidelijk dat niet enkel de kleinkinderen zouden ravotten, in de eerste vijf minuten van de shoot ging de grootmoeder al van de grond. Haar kinderen besloten dat het leuker was om haar op te heffen voor de foto, en dat kan ik alleen maar toejuichen!

Het was een ideale combinatie tussen geposeerde foto’s en spontane foto’s. Kids die in het zand ravotten, neervallen, hun knie bezeren, takken in de lucht heffen en zelfs zand opeten en daarnaast heerlijk knuffelen met de ouders of de grootouders. En de zon die wat achter de wolken verdween, zorgde voor een mooie sfeer in de foto’s.

 

error: Content is protected !!