Familie Houtmeyers

Eind mei mocht ik opnieuw Hilde en haar gezinnetje vastleggen, dit keer wel met de andere kant van de familie. De familie Houtmeyers. Jullie kennen ze misschien niet, of misschien juist wel, want zij hebben een groot plantencentrum en boomkwekerij en Laakdal. Gezien de grootmoeder nogal snel achteruit ging met het wandelen besloten ze de shoot ongeacht het weer te laten doorgaan. We spraken wat vroeger af zodat grootmoeder Maria rustig van plaats tot plaats kon wandelen met de nodige rustpauzes.

Het werd een toffe shoot en ik ben er 100% zeker van dat iedereen, maar vooral de grootmoeder, er van genoten had. Eindelijk nog eens samen met de kinderen en de kleinkinderen op de foto. Ook de viervoeters van beide gezinnen mochten mee op de foto. En zo werd er ook nog eens extra gelachen tijdens de shoot als de hondjes weer eens iets uitstaken, of trok grootmoeder Maria paniekerige gezichten als ze te dicht kwamen (ze had een klein beetje schrik).

Nog geen dikke maand na de shoot kreeg ik te horen dat grootmoeder Maria van hen heen was gegaan. Ze hadden de foto’s die van haar gemaakt waren tijdens de shoot gebruikt op de kaartjes en op de mededelingen op sociale media. Heel jammer om te horen dat het zo snel was gegaan, maar toch blij dat we de shoot hebben laten doorgaan, zo hebben ze een mooie herinnering van grootmoeder Maria om te koesteren.

error: Content is protected !!