Cleo, Yoeri, Seth & Kai

Hoewel de meeste mensen denken dat de zomer de ideale periode is voor shoots, ben ik toch een voorstander van familiesessies in de herfstperiode. De maanden september en oktober zijn mijn favoriet. Vaak hebben we nog heel veel mooie nazomerse dagen met een heerlijke zonsondergang, zonder dat het tropisch warm is. Ook de kleuren van de natuur zijn dan veel mooier. Warme kleuren die helemaal in mijn fotostijl passen.

En wanneer er dan een gezinnetje in matching outfits voor mijn lens staat, ja dan ben ik helemaal enthousiast. Deze twee kleine (b)engeltjes hadden er echt veel zin in, maar hun ouders waren al even energiek. Heerlijk als koppels (en hun kinderen) echt de moeite doen om mijn instructies te volgen en er een toffe ervaring en herinnering van te maken.

error: Content is protected !!