Charlotte & Toon

In Augustus 2022 mocht ik het huwelijk van Charlotte & Toon vastleggen. Zij hadden in 2020 contact opgenomen met mij voor hun huwelijk in 2021, maar toen was ik al geboekt voor hun datum. Ik besloot een goeie collega van mij aan te raden die wel nog beschikbaar was. Zo gezegd zo gedaan, ze boekte hun huwelijk bij Hilde. Helaas was er tijdens hun oorspronkelijke datum nog steeds een pandemie aan de gang en ze besloten die dag enkel voor de wet te trouwen. Hilde mocht hun burgerlijke huwelijk vastleggen.

Plots kreeg ik een mailtje van Hilde of ik nog beschikbaar was in augustus 2022 voor het huwelijk van Charlotte en Toon. Hilde kon helaas niet op de nieuwe huwelijksdag van de partij zijn, maar ik was toevallig wel nog beschikbaar. Dus uiteindelijk kwamen ze toch terug bij mij terecht en kon ik hun mooie (maar verschrikkelijke hete) huwelijksdag in augustus vastleggen.

Het was die ochtend al redelijk warm. Zoals 70% van de huwelijken in 2022 werd het een loeihete dag. Iedereen probeerde er het beste van te maken en er werd aan alles gedacht doorheen de dag. Dat onze fotoshoot in de voormiddag werd gepland bleek een perfecte zet te zijn. Zo konden ze met relatief normale temperaturen door het begijnhof van Leuven wandelen. Na de shoot reden we door naar het Kasteel van Ruisbroek, waar de ceremonie en het feest zou plaatsvinden. Voor de ceremonie besloten we met de familie nog wat groepsfoto’s te maken. Vlak voor het kasteel was er nog voldoende schaduw om iedereen koel te houden.

Gezien de ceremonie rond de middag plaats vond, moesten de meeste gasten een plekje in de schaduw zoeken. Mijn camera’s werden zo heet dat ik ze amper kon aanraken, dus ik probeerde ze zoveel mogelijk voor mij te houden en mijn lichaam als schaduw te gebruiken. Nadat de ceremonie gedaan was, trok iedereen de schaduw in met een fris drankje en wat lekkere hapjes.

Na de ceremonie maakte het bruidspaar hun intrede in de (lekker fris gekoelde) feestzaal. Het Kasteel van Ruisbroek was er volledig op voorzien, een zaal die lekker gekoeld werd door de airco. De gasten konden lekker afkoelen en genieten van het heerlijke eten, met af en toe wat leuke speeches tussendoor. Voor mij was dit het ideale moment om mijn voeten even de nodige rust te geven en om ook wat afkoeling te zoeken alvorens de openingsdans en het dansfeest van start gingen.

Leveranciers:

Zaal & Catering: Kasteel van Ruisbroek
Bloemen: Annick van Wesemael
Ceremoniespreker: Event’L
Make-up & Haar: Kathleen van Walle
Geluidsinstallatie: As You Wish
Photo Booth: De flitspaal
Drukwerk: Polyprint
Strijkkwartet: Another string quartet
Kostuum: Café Costume
Jurk & Schoenen: JPC Collection
Oorbellen: Pascale Masselis
Ringen: Het Cederhuis

 

error: Content is protected !!