Brenda & Nick

Brenda en ik studeerden samen fotografie op de hogeschool in Genk. Waar we elkaar nadien even uit het oog verloren, pikten we de draad al snel terug op toen we beide in dezelfde fotografie-sector aan de slag gingen. Drie jaar geleden verhuisde ik ook dichterbij en nu zien we elkaar op maandelijkse basis. We spreken vaak af om samen aan onze eindeloze fotogalerijen te werken, om te sparren over de problemen die we tegenkomen als zelfstandige fotografen en om eindelijk ook eens uit huis te komen. Want als fotograaf is er (buiten de huwelijken en shoots zelf) bijna geen sociaal leven te bespeuren. Altijd achter onze schermen verscholen om de mooiste foto’s af te leveren aan onze lieve klanten.

Zo nemen we ook regelmatig de tijd om elkaar te fotograferen. Af en toe eens een shoot voor onze zaak, of af en toe van elkaars “gezinnetjes”. Beide enorme hondenliefhebbers dus heerlijk om dan ook foto’s te maken van elkaar met de hondjes. Brenda en Nick hebben dus welgeteld drie Huskies. Haika, de mama, en haar twee zonen Jos en Beer. Drie unieke karakters, maar drie schatten van honden (de extra wol die je nadien mee naar huis neemt, horen er standaard bij).

Zelf opgegroeid tussen de bloesems, organiseer ik elk jaar bloesemsessies. Een ideaal moment om met z’n vijven een leuke shoot in te plannen. Witte Huskies tussen witte bloesems, ik bedoel, kan het nog mooier? Oh ja, Brenda en Nick waren er natuurlijk ook bij he. Die maken het plaatje volledig af! De bloopers heb ik dan toch maar uit deze reeks gelaten, maar je kan je al wel inbeelden hoe zo’n shoot met Huskies er aan toe kan gaan. Laten we zeggen dat het een hele uitdaging was, maar zo heb ik het graag!

Willen jullie ook graag zo een toffe sessie tussen de bloesems? Ook mogelijk met jullie kindjes, jullie tweetjes alleen of gewoon gezellig met de hele familie! Hou mijn agenda in de gaten, rond maart/april komt hier de informatie van online via Instagram en via mijn nieuwsbrief.

 

error: Content is protected !!