Beau & Robbie

Portugal, een prachtig land om naartoe te reizen en al helemaal om er te trouwen. Mijn schoonzus is van Braziliaans/Portugese afkomst en sinds we haar hebben leren kennen zijn mijn ouders verliefd geworden op het land. Ze proberen één keer per jaar naar daar te reizen. De temperaturen zijn zo goed als het hele jaar door aangenaam, het eten is lekker en de uitzichten zijn prachtig.

Als fotograaf vind ik het zelf ook fantastisch als ik huwelijken mag vastleggen in het buitenland. Zo mocht ik bij de Female frames retreat ook een volledig georganiseerd huwelijk mee vastleggen. Het werd een dag met alles erop en eraan. Een super team van zowel Nederlandse als Portugese leveranciers en niet te vergeten ons prachtig bruidspaar Beau & Robbie.

De dag begon zoals bij elk huwelijk bij het klaarmaken. Anouk van noukstyle mocht onze bruid voorzien van make-up en een prachtig kapsel. Elke kamer in Octant Vila Monte was prachtig. Witte kamers met grote raampartijen die voor veel daglicht zorgen. We namen bruidegom Robbie mee naar buiten voor een paar toffe portretten en daar zag ik het mooiste uitzicht ooit tussen de cipressen door. Je waant jezelf in een echt paradijs.

Op de trappen zagen Beau en Robbie elkaar voor het eerst, ze had een prachtige jurk aan van Keep it’s find bridal. Een mooi aansluitend corset vanboven met een hele losse pofferige rok onderaan, versierd met de mooiste kant. Robbie had een bruin/grijs geweven kostuum aan van Misura weddings. Ze zagen er beide echt prachtig uit.

We gingen over tot de ceremonie, waar Beau en Robbie hun geloften mochten uitspreken. Er werd gelachen, er vloeiden traantjes. Na de geloften werden de ringen gewisseld en gingen ze over tot de eerste kus. Na de geloften namen we het koppel apart voor hun fotosessie samen. Gezien het domein van Octant Vila Monte redelijk groot is besloten we door de mooiste plekjes te wandelen die we eerder op de dag al eens konden verkennen. Van supermooie plekjes in de tuin tussen de bloemen tot de oprijlaan tussen de cipressen. Deze locatie had echt alles te bieden.

 

Leveranciers:

Organisatie: Female frames
Locatie: Octant Vila Monte
Jurk: Keep it’s find Bridal
Kostuum: Misura Weddings
Stationary: Lenneke ontwerpt
Muah: Nouk style
Ringen: Happy Hippies Atelier
Taart: Migalha Doce
Bloemen: Florista Odesejo
Rentals: BC Planning Rentals

 

 

error: Content is protected !!