Ansje & Wouter

Op 30 juli 2022 stapten Ansje & Wouter in het huwelijksbootje. Een prachtige dag georganiseerd door weddingplanner Joke van Wonderweddings en haar team. Vooral ook een hele warme dag. Eentje van de velen uit die snikhete zomer van 2022.

De dag begon rustig met het klaarmaken van de bruid op de Herkenrode site, terwijl de bruidegom zich thuis klaarmaakte samen met zijn bruidsjonkers. Dit huwelijk nam ik mijn vaste second shooter Annelies mee, gezien er zoveel op de planning stond en ik een extra paar ogen kon gebruiken. Annelies begon dus bij de bruidegom thuis en ik bij de bruid.

Na het klaarmaken werd er een first look moment ingepland maar niet enkel eentje voor de bruidegom en de bruid, ook voor de bruidsmeisjes en hun bruidsjonkers. Eén van mijn favoriete foto’s van de dag is hoe Wouter zijn bruid innig knuffelt bij de first look. Een heel emotioneel moment voor hun beide, maar ook voor de bruidsmeisjes en bruidsjonkers die het moment mee mochten maken.

We trokken richting het stadhuis van Hasselt. Het bruidspaar in een volkswagen kever en de suite in een knalgeel volkswagen busje. Bij buitenkomst van het stadhuis werden er gedroogde bloemblaadjes over het bruidspaar gesmeten. Dit ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens ecologisch afbreekbaar en zorgt er dus voor dat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld rijst, er niets meer achterblijft.

Na het stadhuis werd iedereen terug verwacht in Herkenrode. Hier in de tuin vond de ceremonie plaats. De ceremonie werd begeleid door Marie van Merveil. Er was ook instrumentale begeleiding van Harpiste Hannah en piano met zang door Ger. Het werd een mooi, emotionele ceremonie die eindigde met het loslaten van vlinders.

Na de ceremonie volgde een kleine receptie waarin het bruidspaar besloot om samen met de gasten groepsfoto’s te nemen. Na de groepsfoto’s werden alle genodigden op wandeling gestuurd terwijl het bruidspaar met mij door Herkenrode trok voor de mooiste foto’s. De gasten kregen allemaal opdrachten om op hun wandeling uit te voeren, zo werd de tijd tussendoor zeker goed benut.

Na de fotoshoot volgde een iets grotere receptie alvorens iedereen de feestzaal introk. Bij binnenkomst van de feestzaal werd iedereen warm onthaald door een live jazz band. Niet veel later besloot de broer van de bruid samen te jammen met de band op zijn xylofoon. Het bruidspaar besloot om alvast wat op te warmen voor hun openingsdans.

Na het diner werden de avondgasten verwelkomt en trad er een slagwerkensemble op. Eentje waar zowel de bruidegom, bruid als broer van de bruid actief in meespeelden. Onder begeleiding van hun leraar, die zijn laatste optreden gaf op hun huwelijksfeest. Een mooie afsluiter van zijn carrière.

Voor de taart werd aangesneden besloot één van de bruidsmeisjes nog een speech te geven, gevolgd door één grote flashmob van zo goed als iedereen in de zaal. Ze dansten met zijn allen op een liedje van ABBA en het bruidspaar besloot mee te doen. Na de flashmob werd het dessertenbuffet aangesneden en kon iedereen zich voorbereiden op een stevig dansfeest onder begeleiding van Ger en zijn piano. Het feest duurde tot in de late uurtjes.

Leveranciers:

Locatie: Tiendschuur Herkenrode
Catering: kachet
Styling en coördinatie: wonderweddings
Bloemen: bloomsandleafs
Meubels en rentals: goldfishpartyrental en wonderrentals.be
Ontwerp drukwerk: lettersandstyling
Papers en druk: tuerlinckx finepapers
Signs en welkomstbord: brandbaar
Bruidstaart en koekjes: mieke bakt
Bruidsjurk: madi lane bridal en ann en john bruidsmode
Kostuum en schoenen bruidegom: cafe costume
Schoenen bruid: moments by content
Ringen en armband: elisalee
Oorbellen: maison sabben
Armbandjes bruid en bruidsmeisjes: fossil
VW kever en busje: oldtimer beleving
Ceremoniespreker: Marie van merveil
Harpiste: hannah van den borne
Jazz band: jazz delivery
Slagwerkensemble: Hassel Nuts olv Luc Goos ft. jarne claesen en yan bibb
Piano/zang/dj: ger savelkoul
Horloge en manchetteknopen: lay3rd
Coiffure: linda put
Haar en make-up: cafe beaute & le visage hasselt
Fotograaf: imperish photography 
Videograaf: love motion

 

error: Content is protected !!