Anisha, Kristof & Zappa

Er is geen ontkennen aan; mijn klanten houden van shoots in de Lommelse Sahara. En ik kan hun geen ongelijk geven, want hoewel ik er nu al jaren foto’s maak, ontdek ik elke keer weer nieuwe plekjes. Deze plaatst komt helemaal tot zijn recht van zodra er een mooie zonsondergang is, en weeral hadden we geluk met het weer. Kleine Zappa had er eigenlijk niet zoveel zin in, in zo’n fotoshoot, en keek enkel uit naar het moment dat hij met zijn blote voeten eindelijk in het water mocht.

Aan het begin van onze shoot werden we bijna aangevallen door de hoeveelheid kleine kikkertjes dat over het zand naar het water sprong. Zappa dacht er het zijne van en ging er af en toe eens bij liggen. De pampa’s zijn toch wel écht mijn favoriete plekje. Zo een mooie combinatie met het gouden licht van zonsondergang. Oh en Zappa kon dan eindelijk met zijn voeten in het water, een zeer geslaagde avond!

 

error: Content is protected !!