MENU
photographer

About me

Hi, mijn naam is Silke! Opgegroeid op een boerderij is het geen verrassing dat ik van dieren, de natuur en dat heerlijke zonlicht hou! Ik hou ook van reizen en het fotograferen van jouw (liefdes)verhaal. De combinatie zou nog mooier zijn, dus bekijk zeker mijn reisdata of contacteer me om samen iets op poten te zetten!

koppel

Wat is de betekenis van "Imperish"?

Imperish is mijn eigen kortere versie van "Imperishable". Letterlijk betekend het onvergankelijk. Alles wat Imperishable is, is gemaakt om lang mee te gaan, zoals een marmeren beeld of in mijn geval ‘ware liefde’. Onvergankelijke dingen blijven bestaan, net zoals ik probeer te creëren met mijn foto's. Ik probeer jullie (liefdes) verhaal te documenteren en zorg ervoor dat je het een leven lang kunt herinneren. Foto's die eeuwig zullen meegaan.

01
04
Family

Hoe ga ik te werk ?

Nooit eerder voor een lens gestaan? Maak je geen zorgen, ik probeer iedereen op zijn/haar gemak te stellen en de shoot zo spontaan mogelijk te maken. Ik ben er om jullie vast te leggen zoals jullie zelf zijn! Ik werk alleen met natuurlijk licht, binnen maar liefst van al buiten. Dat is waar de magie gebeurt, wanneer we een prachtige buitenomgeving combineren met prachtig zonlicht. Het is ook mogelijk om binnenshuis een "thuissessie" te houden.

02
04
Love

Mijn steun en toeverlaat

Maak kennis met mijn partner, mijn steun en toeverlaat. Als zelfstandige is het niet makkelijk om een vast ritme te creëren in ons dagelijks leven. Gelukkig kan ik op hem rekenen, hij zal me hoe dan ook steunen in alles wat ik doe. Met vallen en opstaan. Samen trekken we de natuur in om te wandelen of te klimmen. Ja dat lees je goed, klimmen! Dankzij hem ben ik in het klimwereldje terecht gekomen, en ik zou er niet meer zonder kunnen!

03
04

Een echte dierenliefhebber

Op een boerderij wonen betekent veel honden hebben. Helaas is mijn hond een paar jaar geleden overleden en kort daarna ben ik naar een appartement verhuisd. Er was geen ruimte voor een hond, maar ik vind het heerlijk om jullie huisdieren te ontmoeten en ze te fotograferen! Honden, katten, zwijntjes, whatever makes you happy!

04
04

LET'S GO ON AN ADVENTURE!

Laten we afspreken op een van deze reisdata of stuur me een bericht als je wilt dat ik met je mee op avontuur ga!

MIJN VOLGENDE BESTEMMINGEN

As seen in

 

house of weddings

Family gezin baby

Sarah & Yente

Samen met mijn vriend en ons zoontje van 3 maanden hebben we een fotoshoot gedaan. Via via zijn we bij Silke terecht gekomen en we hebben hier nog geen moment spijt van gehad! Ze is vlot en weet duidelijk waar ze mee bezig is! Voor ons was het een mooi moment en een hele eer dat Silke deze heeft vastgelegd! We kijken elke keer weer met een lach naar onze foto's.

01
05
family

Joni & Wouter

Compleet uit onze comfortzone hebben we onlangs een fotoshoot voor ons gezin gedaan bij Silke. Al van bij het begin voelden we dat het goed zat. Silke regelde alles tot op het advies van kleuren bij outfits. De scene die ze koos was ook kortbij gelegen en ondanks de vele verschuivingen van afspraken door de weersomstandigheden of het Corona tijdperk hebben we nooit een gevoel van frustratie gekend. Alle communicatie liep heel relaxed.

De fotoshoot zelf verliep perfect. Silke weet je te ontspannen en de juiste momenten vast te leggen. Het voelde zelfs aan als een alledaagse ontspannen wandeling met het resultaat van een professionele fotoshoot. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en de kwaliteit. Het was een hoogtepunt voor ons gezin!

02
05

Tessa

Lovely photographer with a good work-ethic! Very good in what she does and always delivers the result very fast! Very happy with my results and I highly recommend this photographer! Always a lovely romantic vibe in her photos. Thank you!

03
05

Glenn & Sarina

Silke is niet alleen een fantastische, professionele fotografe, maar ook gewoon een héél toffe meid. We voelden ons meteen op ons gemak bij haar! Ze luisterde naar onze wensen, deed leuke en originele voorstellen, zag mogelijkheden, verraste ons, ... kortom perfect!

Dankzij haar foto's - die ze bovendien prachtig aanlevert - kunnen wij - en onze familie en vrienden nog heel vaak nagenieten! Iedereen is dolenthousiast over de foto's die we hebben laten zien!

Super bedankt Silke, jij hebt onze trouwdag echt AF gemaakt! Veel liefs en héél graag tot ziens, Sarina Wijnen en Glenn Oyen

04
05
family baby

Indro & Kat

We love working with Silke, she has shot portrait/branding style pics for my website, our wedding photos and my pregnancy pictures. I’ve had a lot of experience working with other photographers because of my job and she is the most professional, talented and sweet photographer I have ever had the luck to meet. We love the results of every shoot, the experience of working with her, and her style. Can’t recommend her enough! Always so blown away and happy with the results.

05
05
CLOSE