MENU
zelfportret bij studio elien te zoersel

About me

Hi, mijn naam is Silke!

In oktober 2015 besloot ik om als fotografe in bijberoep te starten. Na 5 jaar hard werken werd de combinatie van een hoofdberoep én een bijberoep fysiek te zwaar. Dus In 2021 besloot ik de sprong in het diepe te wagen en mijn passie te volgen. En dat allemaal dankzij jullie!

Een logische stap om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn en om me nog harder te kunnen focussen om al die liefde te kunnen vastleggen! Want da's uiteindelijk waar ik het voor doe: Capturing "True love"!

Jullie kunnen bij mij terecht voor zowel huwelijksfotografie, leuke koppelsessies, familiesessies, mooie zwangere bolle buikjes, newborn sessies, alsook voor portretten met jullie leuke viervoeter(s)! Ook huwelijken in het buitenland zijn mogelijk, ik vlieg graag met jullie mee om die mooie dag vast te leggen!

Voor meer informatie kunnen jullie terecht via het contactformulier, dus misschien tot binnenkort?

Foto door © Brenda Boutsen

Zwangerschapsshoot zwangerschapssessie pregnancy maternity

Wat is de betekenis van "Imperish"?

Imperish is mijn eigen kortere versie van "Imperishable". Letterlijk betekend het onvergankelijk. Alles wat Imperishable is, is gemaakt om lang mee te gaan, zoals een marmeren beeld of in mijn geval ‘ware liefde’. Onvergankelijke dingen blijven bestaan, net zoals ik probeer te creëren met mijn foto's. Ik probeer jullie (liefdes) verhaal te documenteren en zorg ervoor dat je het een leven lang kunt herinneren. Foto's die eeuwig zullen meegaan.

01
04
fotograaf huwelijksfotograaf limburg

Hoe ga ik te werk ?

Nooit eerder voor een lens gestaan? Maak je geen zorgen, ik probeer iedereen op zijn/haar gemak te stellen en de shoot zo spontaan mogelijk te maken. Ik ben er om jullie vast te leggen zoals jullie zelf zijn! Ik werk alleen met natuurlijk licht, binnen maar liefst van al buiten. Dat is waar de magie gebeurt, wanneer we een prachtige buitenomgeving combineren met prachtig zonlicht. Het is ook mogelijk om binnenshuis een "thuissessie" te houden.

02
04
gezinsshoot in de teut te zonhoven met een golden retriever puppy

Mijn steun en toeverlaat

Maak kennis met mijn partner, mijn steun en toeverlaat. Als zelfstandige is het niet makkelijk om een vast ritme te creëren in ons dagelijks leven. Gelukkig kan ik op hem rekenen, hij zal me hoe dan ook steunen in alles wat ik doe. Met vallen en opstaan. Samen trekken we de natuur in om te wandelen of te klimmen. Sinds kort maakt Rhea ook deel uit van ons gezinnetje, een lieve (voorlopig nog) kleine golden retriever puppy.

03
04
Gezinsfotograaf huwelijksfotograaf limburg

Een echte dierenliefhebber

Mijn ouders hadden een boerderij en het lijkt me dan ook niet vreemd dat mijn voorliefde voor dieren daar van verder komt. Ik groeide op tussen de koeien, honden en katten en zou ook niets anders gewild hebben! Ondertussen hebben we ook zelf een golden retriever puppy in huis. Dus mijn antwoord is JA! Breng jullie viervoeters maar mee naar de shoot en al helemaal ja als hij/zij de ringen mag brengen naar het altaar!!!

04
04

As seen in

 

house of weddings

Jullie buitenlands avontuur op de gevoelige plaat?

Trouwen jullie in het buitenland? Mail me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik reis graag met jullie mee! Jullie kunnen ook altijd een toffe shoot boeken (zonder extra reiskosten) op één van de reisdata hiernaast vermeld.

bruidspaar wandelt tussen de cipressen in Portugal

TRAVEL DATES

gezinsfotograaf zwangerschap gouden uurtje

Laura & Ben

Super fijn contact gehad met Silke!

Ik mailde nogal last minute voor een zwangerschapsshoot. Silke heeft haar uiterste best gedaan om dit nog mogelijk te maken en daar zijn we haar ontzettend dankbaar voor. De shoot zelf was heel ontspannen en ook ons zoontje van 4,5 voelde zich goed op zijn gemak. Heerlijk dat we niet echt moesten 'poseren', maar gewoon samen mochten genieten op een hele mooie locatie.

De foto's zelf zijn nog mooier dan ik had durven hopen. De belichting, de sfeer, het gevoel dat het bij ons opwekt,... Enorm blij dat dit bijzonder moment in ons leven op deze manier werd vastgelegd.

Dikke aanrader dus!!

01
05
Huwelijksfotograaf limburg gezinsfotograaf

Magali

Wat een talent!

De foto's zijn nog mooier dan ik had durven denken en de ervaring was ook nog eens zo leuk!

Dikke merci Silke!!

02
05
family

Joni & Wouter

Compleet uit onze comfortzone hebben we onlangs een fotoshoot voor ons gezin gedaan bij Silke. Al van bij het begin voelden we dat het goed zat. Silke regelde alles tot op het advies van kleuren bij outfits. De scene die ze koos was ook kortbij gelegen en ondanks de vele verschuivingen van afspraken door de weersomstandigheden of het Corona tijdperk hebben we nooit een gevoel van frustratie gekend. Alle communicatie liep heel relaxed.

De fotoshoot zelf verliep perfect. Silke weet je te ontspannen en de juiste momenten vast te leggen. Het voelde zelfs aan als een alledaagse ontspannen wandeling met het resultaat van een professionele fotoshoot. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en de kwaliteit. Het was een hoogtepunt voor ons gezin!

03
05

Glenn & Sarina

Silke is niet alleen een fantastische, professionele fotografe, maar ook gewoon een héél toffe meid. We voelden ons meteen op ons gemak bij haar! Ze luisterde naar onze wensen, deed leuke en originele voorstellen, zag mogelijkheden, verraste ons, ... kortom perfect!

Dankzij haar foto's - die ze bovendien prachtig aanlevert - kunnen wij - en onze familie en vrienden nog heel vaak nagenieten! Iedereen is dolenthousiast over de foto's die we hebben laten zien!

Super bedankt Silke, jij hebt onze trouwdag echt AF gemaakt! Veel liefs en héél graag tot ziens, Sarina Wijnen en Glenn Oyen

04
05
family baby

Indro & Kat

We love working with Silke, she has shot portrait/branding style pics for my website, our wedding photos and my pregnancy pictures. I’ve had a lot of experience working with other photographers because of my job and she is the most professional, talented and sweet photographer I have ever had the luck to meet. We love the results of every shoot, the experience of working with her, and her style. Can’t recommend her enough! Always so blown away and happy with the results.

05
05
CLOSE
error: Content is protected !!