MENU
zelfportret bij studio elien te zoersel

About me

Hi, mijn naam is Silke!

Opgegroeid op een boerderij is het geen verrassing dat ik van dieren, de natuur en heerlijk zonlicht hou. Met een zin voor avontuur reis ik graag de wereld af voor jullie liefdesverhaal!

Worden jullie ook warm van de natuur, reizen en heerlijk zonlicht? Krijgen jullie al verliefde kriebels in de buik bij het zien van spontane, natuurlijke foto's? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Jullie kunnen bij mij terecht voor zowel huwelijksfotografie, koppelsessies, familiesessies, zwangerschapssessies, newborn-sessies, alsook voor portretten met jullie leuke viervoeter(s)!

Ik vlieg ook graag met jullie mee naar het buitenland om jullie buitenlandse huwelijk of elopement vast te leggen. Voor meer informatie kunnen jullie terecht via het contactformulier, dus misschien tot binnenkort?

Foto door © Brenda Boutsen

Zwangerschapsshoot zwangerschapssessie pregnancy maternity

Wat is de betekenis van "Imperish"?

Imperish is mijn eigen kortere versie van "Imperishable". Letterlijk betekend het onvergankelijk. Alles wat Imperishable is, is gemaakt om lang mee te gaan, zoals een marmeren beeld of in mijn geval ‘ware liefde’. Onvergankelijke dingen blijven bestaan, net zoals ik probeer te creëren met mijn foto's. Ik probeer jullie (liefdes) verhaal te documenteren en zorg ervoor dat je het een leven lang kunt herinneren. Foto's die eeuwig zullen meegaan.

01
04
fotograaf huwelijksfotograaf limburg

Hoe ga ik te werk ?

Nooit eerder voor een lens gestaan? Maak je geen zorgen, ik probeer iedereen op zijn/haar gemak te stellen en de shoot zo spontaan mogelijk te maken. Ik ben er om jullie vast te leggen zoals jullie zelf zijn! Ik werk alleen met natuurlijk licht, binnen maar liefst van al buiten. Dat is waar de magie gebeurt, wanneer we een prachtige buitenomgeving combineren met prachtig zonlicht. Het is ook mogelijk om binnenshuis een "thuissessie" te houden.

02
04
gezinsshoot in de teut te zonhoven met een golden retriever puppy

Mijn steun en toeverlaat

Maak kennis met mijn partner, mijn steun en toeverlaat. Als zelfstandige is het niet makkelijk om een vast ritme te creëren in ons dagelijks leven. Gelukkig kan ik op hem rekenen, hij zal me hoe dan ook steunen in alles wat ik doe. Met vallen en opstaan. Samen trekken we de natuur in om te wandelen of te klimmen. Sinds kort maakt Rhea ook deel uit van ons gezinnetje, een lieve (voorlopig nog) kleine golden retriever puppy.

03
04
Gezinsfotograaf huwelijksfotograaf limburg

Een echte dierenliefhebber

Mijn ouders hadden een boerderij en het lijkt me dan ook niet vreemd dat mijn voorliefde voor dieren daar van verder komt. Ik groeide op tussen de koeien, honden en katten en zou ook niets anders gewild hebben! Ondertussen hebben we ook zelf een golden retriever puppy in huis. Dus mijn antwoord is JA! Breng jullie viervoeters maar mee naar de shoot en al helemaal ja als hij/zij de ringen mag brengen naar het altaar!!!

04
04

As seen in

 

house of weddings

Jullie buitenlands avontuur op de gevoelige plaat?

Trouwen jullie in het buitenland? Mail me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik reis graag met jullie mee! Jullie kunnen ook altijd een toffe shoot boeken (zonder extra reiskosten) op één van de reisdata hiernaast vermeld.

Praia da Marinha in Portugal bij zonsondergang

TRAVEL DATES

Huwelijksfotograaf Limburg - zonsondergang fotoshoot aan het kanaal van Lommel

Nele & Dennis

We kunnen iedereen Silke aanraden als huwelijksfotograaf!

Ze is niet alleen super professioneel maar ook een zeer aangename, rustgevende en toffe madam. De dag zelf liep alles heel vlotjes. Tijdens de fotoshoot wisselde ze concentratie perfect af met een vlotte babbel. Op het feest heeft ze ons er ook nog even tussenuit gehaald om de allermooiste foto’s te maken bij zonsondergang.

We kregen de eerste foto’s al na enkele dagen en het volledige pakket kregen we niet veel later. We hebben ook nog een prachtige album gekregen die ook mooi paste binnen de stijl van onze trouw! Hiervoor heeft ze ook veel moeite gedaan om die nog te kunnen bezorgen voor de kerstdagen. We krijgen tot op vandaag nog altijd complimenten over onze foto’s dus dat bevestigt nogmaals dat het top was!!!

Nog eens een dikke merci!

01
03
Huwelijksfotograaf Limburg - bruidspaar wandelt door de wind

Shelsey & Mathijs

In 1 woord WAUW!

Silke heeft onze trouw vastgelegd, en precies zoals wij het in gedachten hadden. Tijdens de plechtigheid mooie reportage foto’s die zorgen dat dit uniek moment in ons leven mooi is vastgelegd.

Nadien foto’s genomen op een locatie met familie en vrienden. Klassieke groep foto’s, sommige met een grappige toets. Maar opnieuw ook moment opnames die we niet hadden zien aankomen.

Een trouw fotograaf is een job apart! Maar Silke heeft gezorgd voor een gemoedelijke sfeer in een al hectische genoeg dagje. Leuk voor ons was de sneak preview dezelfde avond. Dat we al iets hadden om te delen met familie en vrienden. En mooi op tijd onze volledige shoot.

Dankjewel voor het super werk!

02
03
gezinsfotograaf zwangerschap gouden uurtje

Laura & Ben

Super fijn contact gehad met Silke!

Ik mailde nogal last minute voor een zwangerschapsshoot. Silke heeft haar uiterste best gedaan om dit nog mogelijk te maken en daar zijn we haar ontzettend dankbaar voor. De shoot zelf was heel ontspannen en ook ons zoontje van 4,5 voelde zich goed op zijn gemak. Heerlijk dat we niet echt moesten 'poseren', maar gewoon samen mochten genieten op een hele mooie locatie.

De foto's zelf zijn nog mooier dan ik had durven hopen. De belichting, de sfeer, het gevoel dat het bij ons opwekt,... Enorm blij dat dit bijzonder moment in ons leven op deze manier werd vastgelegd.

Dikke aanrader dus!!

03
03
CLOSE
error: Content is protected !!